‘Al ras’ explica el treball de Casa Caritat

Explicarà el treball de l'organització humanitària.

Nova eixida del magazín del matí de la ràdio d'À Punt
Nova eixida del magazín del matí de la ràdio d'À Punt

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, eixirà demà del Centre de Producció de Programes de Burjassot per a conéixer de primera mà el treball amb persones sense llar i en risc d’exclusió social de Casa Caritat, a la ciutat de València.

Al llarg de les tres hores de programa entrevistarem el president de l’organització humanitària, Luis Miralles, i la directora gerent, Guadalupe Ferrer. També escoltarem la directora del centre que l’ONG té a Benicalap, Cristina Sánchez, i Isabel Ferrer, responsable de l’escoleta infantil. El magazín també tindrà ocasió de parlar amb usuaris de la institució humanitària. I en la secció “Mel de romer” parlarem amb la cuinera de Casa Caritat i amb una de les persones que recorren a aquest servei.

D’altra banda, en la secció “Taula solidària” se centrarà a conéixer la realitat del Casal de la Pau, de la plataforma Sense Llar. I també tindrem als nostres micròfons el formador i activista del Col·lectiu Romaní i LGTB, Demetrio González.

En clau cultural, en Al ras entrevistarem dimecres Carme Miquel, escriptora, mestra i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL). I finalment, tindrem l’oportunitat de parlar sobre la lluita veïnal pel jardí botànic (adjacent a Casa Caritat) en una entrevista amb el portaveu de Salvem el Botànic, Pasqual Requena.

La música vindrà de la mà de Paz Huertas. Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats