‘Al ras’ emet demà divendres un especial des de la Fira de la Puríssima de Sogorb

La fira està reconeguda com Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

'Al ras' visita Sogorb
'Al ras' visita Sogorb

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt que presenta Joan Espinosa, emetrà demà divendres, dia 6 de desembre, un programa especial des de la Fira de la Puríssima de Sogorb.

Tres hores i mitja de programa en directe durant les quals l’equip d’Al ras aniran explicant en detall els diferents aspectes d’aquesta tradicional i multitudinària fira d’artesania, d’alimentació i de productes de tot tipus. La fira està reconeguda com Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

En la primera part del programa aprofundirem en la fira de la mà de veïns i firers, però també de la regidora de Festes i Mercats, Marisa López, i del cronista de Sogorb, Rafa Martín, que ens parlarà de l’origen d’aquesta cita anual. També ens explicaran l’entrada de bous i cavalls, amb la veu de Manolita, la senyora de cada any la retransmet l’acte per ràdio, i del president de la comissió que l’organitza.

Durant la segona hora, entrevistarem l’escriptora de Castelló Rosario Raro, autora, entre d’altres, de novel·les com ara Desaparecida en Siboney. També parlarem de cinema amb Pau Gómez, periodista especialitzat en el seté art. A més, entrevistarem en el nostre programa els integrants del grup Viridian, que també tocaran en directe.

En l’apartat gastronòmic parlarem amb el periodista gastronòmic Carles Galletero de l’olleta sogorbina, un plat de cullera típic i perfecte per a aquests dies de fred. També parlarem de les estreles Michelín que té Castelló.

Totes les emissions d’Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats