‘Al ras’ es desplaça demà a Bocairent

Estarà entre les 10:00 i les 13:00 h en directe des de la plaça de bous

Al ras estarà demà a La Vall d'Albaida
Al ras estarà demà a La Vall d'Albaida

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, es desplaçarà demà a Bocairent. El magazín estarà en directe entre les 10:00 i les 13:00 h des de la plaça de bous de la localitat de la Vall d’Albaida.

Des d’allí parlarem de vins, de motos, de turisme, arqueologia, de medi ambient i també d’activitats a l’aire lliure. Sobre la Fira del Vi ens parlarà Javier Cerdà, responsable de vinosvalencianos.com i propietari de Mercacentro Gourmet. Tindrem als nostres micròfons el corredor de motociclisme Nico Terol i Sergio Vanyó, vicepresident de Motoclub Nicogass.

També tindrem ocasió de conéixer un poc més Bocairent de la mà dels seus protagonistes. Rubén Molina, guia turístic i historiador, ens parlarà del passat i del present del municipi i dels seus trets més rellevants. Amb Ignasi Grau parlarem dels ibers i dels jaciments arqueològics i el guia Francesc Satorres ens donarà compte de les Covetes del Moros. També tindrem ocasió d’entrevistar l’arqueòleg Josep Maria Segura, del Departament de Prehistòria de la Universitat d’Alacant. I la veïna de Bocairent Montse Blasco ens parlarà del barri medieval.

En l’apartat de medi ambient entrevistarem Vicent Silvestre, vicepresident d’ACIF Mariola Verda contra els incendis forestals i el biòleg de la Fundació Victoria Laporta, Vicent Ferri. I en clau més lúdica, María José Silvestre, organitzadora de la marxa de dones bicibles, ens parlarà d’aquesta iniciativa cicloturista i reivindicativa que ja va per la quarta edició. També tindrem en el programa Raúl Carbonell, de Totglobo.

La música demà correrà a càrrec de Blai Vanyó i Andreu Valor, i de cuina parlarem amb Juanma Mateo, xef i gerent del restaurant El Cancell.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar