La ràdio d’À Punt Mèdia oferirà dissabte dos concerts del Festival de Jazz de Vila-real

À Punt és mitjà oficial d’aquest certamen.

Cartell del festival
Cartell del festival

La ràdio d’À Punt oferirà demà dissabte, 12 d’octubre, els dos primers concerts del Festival de Jazz de Vila-real, que va tindre lloc del 20 al 22 de setembre. À Punt és mitjà oficial d’aquest certamen. Els concerts s’emetran entre les 20:00 hores i les 22:00 hores.

L’audiència podrà escoltar el concert d’Albert Sanz Trio, un dels noms que més sonen en el jazz espanyol. Pianista de gran sensibilitat, mostra un llenguatge musical profund i molt personal, caracteritzat per un extraordinari coneixement del llenguatge jazzístic i un estil bàsicament melòdic. És un solista inspirat i les seues improvisacions són inesperades, fantasioses i ocurrents.

A aquesta actuació la seguirà la de la Jove Big Band Sedajazz, una nova formació que sorgeix després d’ampliar la Sedajazz Kid Band a un format de big band. Són 23 músics amb un objectiu molt clar: aprendre i enriquir-se amb el repertori d’una big band.

El Festival de Jazz de Vila-real aposta pel jazz amb denominació d’origen valenciana, programant i promocionant músics que desenvolupen la seua carrera a la Comunitat Valenciana. A pesar de la curta edat del festival, s’ha convertit en una trobada de referència per als amants del jazz.

À Punt té entre els seus objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats