Publicades les bases de la 3a edició dels Premis À Punt a les Falles

Es poden consultar en el web apuntmedia tant per a les grans com per a les infantils amb La Colla

Primer Premi À Punt 2022
Primer Premi Falles À Punt 2022 / Departament de Comunicació
23 de novembre 2022 - 12:52

À Punt publica hui dimecres les bases de la tercera edició dels premis a les Falles i dels premis La Colla a les Falles Infantils en el seu web (https://www.apuntmedia.es/falles/premis/).

Els Premis À Punt a les Falles tenen com a objecte guardonar amb motiu de la celebració de les Falles de l’any 2023, la falla (escena o ninot) que presente una millor crítica audiovisual.

Es concediran els premis següents: primer premi per un import de 2.000 euros, estendard amb menció i participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt. Segon premi dinerari per un import de 1.000 euros, estendard amb menció i participació en reportatge i un tercer premi per un import de 500 euros, amb el seu corresponent estendard i participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt.  

També es convoca el premi del públic amb un premi dinerari per un import de 1.000 euros, un estendard amb la menció de la concessió del premi del públic À Punt i la participació en un reportatge com en els anteriors guardons.

El jurat valora que les escenes facen referència a qualsevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web, xarxes socials, presentadores o presentadors i programes). La temàtica del contingut por ser local, nacional i/o internacional, ser una escena original i estar realitzada amb materials i acabats de qualitat.

Els requisits destaquen que cal ser una comissió degudament censada en la Junta Central Fallera de València.

Premis La Colla a les Falles

Per a les falles infantils À Punt convoca la tercera edició dels Premis la Colla a les Falles a la promoció dels drets i valors de la infància per a totes les comissions de falles infantils que ho sol·liciten en la forma descrita a continuació i que, com en el cas de les anteriors, estiguen censades en JCF.

La sol·licitud d’inscripció, tant per a les grans com per a les infantils, es formalitzarà omplint un formulari en la pàgina web d’À Punt (https://www.apuntmedia.es/falles/premis/). El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs començarà l’endemà de la publicació de les bases en el web d’À Punt i conclourà a les 14:00 hores del 5 de març de 2023. Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds de participació, i abans del 16 de març, el jurat estudiarà els projectes de les falles presentades i seleccionarà un màxim de deu finalistes.

El premi del públic es votarà per enquesta en el web d’À Punt

Les deu falles finalistes als Premis À Punt també tindran l’opció de guanyar el premi del públic. El dia 17 de març es publicarà en el web d’À Punt una enquesta on les i els usuaris del web podran votar entre les falles que hi participen. Aquest procés de votació estarà obert del dia 17 a les 10:00 hores fins al 19 de març a les 10:00 hores. Els usuaris podran veure les falles participants a través d’una galeria d’imatges que trobaran junt amb l’enquesta.

El veredicte en directe per la televisió

El veredicte del jurat es farà públic el dia 15 de març de vesprada per a les infantils i el dia 16 de març per a les majors, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt, en l’acte oficial d’anunci organitzat per la Junta Central Fallera. El llistat de guanyadors es publicarà en el web d’À Punt i en el web de la Junta Central Fallera.

La resta de detalls del concurs està en les bases completes del web d’À Punt.

També et pot interessar

stats