Pilota valenciana i futbol en À Punt Mèdia

Aquest dijous retransmeten el sorteig de la fase de grups de la Champions League i dissabte emetrem la Copa Diputació d’Escala i Corda.

Pilota valenciana i futbol en À Punt Mèdia
Pilota valenciana i futbol en À Punt Mèdia

La ràdio d’À Punt retransmetrà en directe el sorteig de la fase de grups de la UEFA Champions League 2019-2020. El sorteig tindrà lloc aquesta vesprada, a partir de les 18:00 hores, al Fòrum Grimaldi de Mònaco

El València CF torna a competir en la màxima competició continental de clubs i en À Punt coneixerem en directe quins equips seran els seus rivals. El sorteig consta de quatre bombos i el València estarà al bombo 3, junt amb el Bayer Leverkusen, l'RB Salzburg, l'Inter, l’Olympiacos, l'Olympique de Lió, el Bruges i el Dinamo de Zagreb.

El resultat del sorteig serà la composició de huit grups de quatre equips que s’enfrontaran en una fase que s'inicia el 17 i 18 de setembre i que finalitza l'11 de desembre. En aquesta fase es classifiquen per a huitens els dos primers de cada grup.

D’altra banda, dissabte a les 18:15 hores, les càmeres d’À Punt estaran presents en el primer partit del XII Trofeu de la Diputació d’Escala i Corda. El trinquet Miguel Canya I és l’escenari de la primera partida que enfronta la parella formada per Genovés II i Nacho contra Francés i Pere. El trofeu tindrà lloc entre els mesos de setembre i novembre.

A més, diumenge de matí assistirem en directe, des del camp de Venècia, d'Alzira, als dos últims partits del torneig de futbol sub-16 Torcaf, que enguany celebra la tretzena edició.

A les 10:00 hores es disputarà el partit pel tercer i quart lloc i a partir de les 11:30 hores es jugarà la final. El Torcaf és un torneig clàssic de futbol base que es disputa a les nostres terres des de 2007 i que habitualment compta amb la participació dels clubs més importants del futbol espanyol.

Enguany, a més de la representació dels equips valencians de Primera Divisió, Llevant, València i Villarreal, el torneig acull la visita del Reial Madrid, el Barcelona i l'Atlètic de Madrid.

La transmissió estarà narrada pels nostres periodistes Gustavo Clemente i Mònica Arnau, amb els comentaris del seleccionador sub-16 de la Comunitat Valenciana, Javi Lafora.

Els mitjans públics valencians estan sempre presents en els principals esdeveniments esportius que tenen lloc a la Comunitat Valenciana per tal d’informar de tota l’actualitat.

Totes les emissions de la ràdio i la televisió d’À Punt Mèdia es poden trobar i seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats