Passa Nadal amb la televisió d’À Punt

‘Els secrets de l’Alqueria, ‘Mr. Bean’ i ‘Duel de veus’, plats principals d’una programació pensada per a gaudir de la televisió pública

El dilluns 26, a les 22:00 hores, els serveis informatius d’À Punt han preparat un resum de l’actualitat de l’any

El dimarts 27 tornarà una nova gala del programa musical Duel de veus
El dimarts 27 tornarà una nova gala del programa musical Duel de veus / Departament de Comunicació
23 de desembre 2022 - 13:46

Comencen els dies de Nadal amb família i amics, però també són moltes les persones que tenen la seua radiotelevisió pública com a especial acompanyament en aquestes dates. Per això, À Punt ha preparat una programació especial que va començar ahir amb el sorteig de la grossa i que continuarà oferint molt d’humor, gastronomia, música, cine per a tots els públics i viatges de somni que alguns ja preparen després de rebre premis i pessics de la loteria.

Repassem el que tenim preparar per a les valencianes i valencians, tant de dins com de fora de les nostres fronteres gràcies al web d’À Punt Mèdia, que acosta el que passa a totes les persones que no viuen a la Comunitat Valenciana.

El divendres 23, com a vespra de la nit de Nadal, À Punt estrena la pel·lícula Bon Nadal i, a continuació, s’emet l’òpera Madame Butterfly des del Palau de les Arts de València.

El dissabte 24, la programació inclou pel·lícules nadalenques des del matí: Un intercanvi per Nadal, L’aprenent del Pare Noel i, per a la sobretaula, Noel. En acabar el tradicional discurs de Nadal del rei Felip VI, que s’emet tant per la televisió com per la ràdio, À Punt oferirà una nit de somriures amb quatre capítols de la sèrie de Mr. Bean. L’humorista anglés tornarà a la pantalla d’À Punt el dijous 29 amb el documental Feliç Aniversari, Mr. Bean i quatre capítols més de la sèrie del genial Rowan Atkinson, que tornarà a la pantalla el dia 31 de desembre.

Mr. Bean ens regala somriures aquest Nadal
Mr. Bean ens regala somriures aquest Nadal

La nit de Nadal es completa amb el programa Quina gràcia de Nadal!, un programa recopilació dels millors moments d’actuacions d’humoristes en la història de televisió a la Comunitat Valenciana.

El dia 25 inclou l’emissió del Conte de Nadal de Hu Zhao a les 10:00 h i a les 11:00 h el Concert de Nadal de l’IVC. El Cor de la Generalitat, amb la direcció de Francesc Perales, interpreta un concert íntegrament dedicat a les nadales. En sentirem una cuidada selecció de les més populars, com La nit de Nadal i Sant Josep es fa vellet i obres de compositors tan reconeguts com Matilde Salvador, Amand Blanquer o Rafael Talens. La missa especial de Nadal serà a les 12:00 hores.

A la nit, a partir de les 21:45 h, els actors i actrius de la sèrie L’Alqueria Blanca, que va acabar temporada el dijous 22, ens conviden a descobrir Els secrets de l’Alqueria, un programa que ens mostrarà com es viu el rodatge per dins. A continuació s’emetran quatre capítols de la sèrie, que tornarà a À Punt amb nous capítols a partir del 30 de gener.

'Els secrets de l'Alqueria' sorprendrà els més fidels de la sèrie
'Els secrets de l'Alqueria' sorprendrà els més fidels de la sèrie

Les vesprades s’omplin de somriures, de dilluns a diumenge, amb el divertit programa Per Nadal, torrons! (de 19:30 a 20:15; dissabte i diumenge, de 19:45 a 21 h), un programa d'esquetxos que recullen situacions divertides de Nadal, així com de tot l'espectre d'esdeveniments que es desenvolupen durant aquestes dates.

Als que encara no tenen clar els menús, l’equip del programa La Cuina de Morera els sorprendrà amb interessants receptes com ara tacos de llagostins de primer o un tagín de corder amb panses i ametles per a rematar-ho, així com digestius consells per als dies de festa. El programa de Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent té un objectiu: no tirar res i intentar reaprofitar al màxim tot el menjar que sobre aquests dies. Entre altres receptes prepararan uns canelons de putxero i un púding de bresquilles, polvorons i torró.

El dilluns 26 els serveis informatius d’À Punt han preparat un resum de l’actualitat de l’any. Seran 80 minuts de les informacions més destacades que la televisió, la ràdio i el web d’À Punt han acostat durant el 2022 a tota l’audiència de la Comunitat Valenciana.

En acabar es podrà veure el guardonat documental El regne del silenci que relata la vida i el treball del periodista del Washington Post, Jamal Khashoggi, fins al seu assassinat a l’ambaixada de l’Aràbia Saudita a Istanbul.

El regne del silenci, un documental de prestigi
El regne del silenci, un documental de prestigi

El dimarts 27 tornarà una nova gala del programa musical Duel de veus, a partir de les 22:00 hores. En aquesta temporada els millors participants de les dues primeres edicions són valorats per Sole Giménez, Gisela i Arkano com a jurats. Dos ambiciosos equips, blau i taronja, capitanejats per Samantha i Pere Aznar, s’enfrontaran en cinc duels per a buscar l’artista total.

També et pot interessar

stats