La nova programació de tardor i hivern de la televisió d’À Punt reforça els informatius i els continguts d’actualitat

Dilluns començarà 'À Punt NTC' matí a les 8:00 h i la resta d’edicions n'amplien la durada

Estrenem una nova edició matinal i dupliquem la durada de les edicions del migdia i de la nit
Estrenem una nova edició matinal i dupliquem la durada de les edicions del migdia i de la nit

À Punt llança la pròxima setmana la nova programació de tardor i hivern. Programació generalista que, d'una banda, manté l’aposta per les produccions fetes per empreses valencianes i, de l’altra, potencia el protagonisme dels continguts informatius i d’actualitat.

À Punt va iniciar les emissions el passat 10 de juny. En la programació de la nova temporada, els continguts informatius i la informació esportiva representaran el 25%. Un de cada quatre minuts de la programació d’À Punt estarà destinat a la informació.

Així, aquest dilluns dia 17 de setembre a les 8:00 h À Punt NTC estrena una nova edició matinal. Un programa de 60 minuts de durada dedicats a les notícies i una altra hora dedicada a una tertúlia informativa d’actualitat i a entrevistes. D’altra banda, les edicions de notícies de migdia i de la nit dupliquen també, des d’aquest dilluns, la durada fins als 75 minuts i 60 minuts respectivament, i pararan també més atenció als esports i a l’oratge. L’edició de migdia comença a les 14:30 h i la de la nit, a les 21:00 h. Igualment, l’informatiu de cap de setmana, que es manté també a partir de les 14:30 h i de les 21:00 h, ampliarà la durada fins a una hora.

Tots els programes de la televisió d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i en diferit a través del lloc web www.apuntmedia.es.

També et pot interessar