La música en valencià aquesta setmana en La Maskletà del web d’À Punt

Un viatge en el temps que repassa l’escena musical valenciana de les dècades de 1990 i 2000 amb entrevistes de la mà de Nerea Sanfe i Jorge Villar, creador del fanzín La Maskletà

Nerea Sanfe torna dijous amb La Maskletà
Nerea Sanfe torna dijous amb La Maskletà / Departament de Comunicació
26 de gener 2022 - 14:11

Aquest dijous l’espai La Maskletà del web d’À Punt ens acosta La música en valencià. Nerea Sanfe entrevista Ivan Gosp (cantant d’Aspencat) i Alanmetall (vocalista de Perversió). També intervenen en el programa Neus Berenguer (cantant d’Orxata Sound System), Andrea Rosselló i Planelles (Cantant d’Agraviats i La Kinky Band), Artur Martínez (La Fúmiga), Ximo Tomás ‘Maki’ (bateria de Disidencia, Obrint Pas), Xavi del Señor (Bateria de Tom Bombadil) i Tesa.

Nerea Sanfe entrevistarà Ivan Gosp (cantant d’Aspencat) i Alanmetall (vocalista de Perversió).
Nerea Sanfe entrevistarà Ivan Gosp (cantant d’Aspencat) i Alanmetall (vocalista de Perversió).

La Maskletà és un viatge en el temps que repassa l’escena musical valenciana de les dècades de 1990 i 2000 amb entrevistes de la mà de Nerea Sanfe i Jorge Villar, creador de La Maskletà, un fanzín ja mític i essencial per a l’impuls de molts dels grups musicals i la indústria que els envolta, que arrancaren en la dècada dels 90 a Alacant i que es va escampar per la Comunitat Valenciana.

Cada dijous es pot consultar la programació a la carta en el web apuntmedia.es. Una producció 100% alacantina que ens trasllada, a través de les imatges i entrevistes, a un moment cultural que moltes persones encara recorden amb certa nostàlgia. Des del punt de vista de l’entreteniment La Maskletà servirà per a connectar generacions diferents: les actuals, totalment digitals, i les dels seus pares, més analògiques i amb una manera d’entendre i concebre la música diferent.

També et pot interessar

stats