El Misteri d’Elx es podrà seguir en directe per À Punt

La programació especial inclou les retransmissions de la Vespra i la Festa, el diumenge 14 i el dilluns 15 d’agost

 

Misteri d'Elx À Punt
Misteri d'Elx À Punt / Departament de Comunicació
10 d'agost 2022 - 12:43

À Punt prepara una programació especial amb motiu de la festa del Misteri d’Elx. El diumenge 14 d’agost està prevista la connexió amb l’epicentre de la festa il·licitana a partir de les 18:00 hores amb la retransmissió de la Vespra. El dilluns 15 d’agost, la programació especial continuarà a les 18:00 hores de la vesprada amb la retransmissió de la Festa.

         La periodista Gala Navarro, delegada d’À Punt a Alacant i membre del Patronat del Misteri d’Elx estarà acompanyada de destacats comentaristes com ara Òscar López, excantor i director de la Càtedra Misteri d’Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH), Mari Carmen Andreu, professora d’Història de l’Art i Carlos Martos, historiador.        

El Misteri d'Elx torna a la normalitat
El Misteri d'Elx torna a la normalitat / Jose Garcia Domene

         À Punt tornarà a emetre, el dilluns 15 i el dimarts 16 a partir de les 11:15 del matí els actes de diumenge i dilluns de vesprada, és a dir, la Vespra i la Festa perquè les espectadores i els espectadors puguen gaudir de nou del Misteri en la seua pantalla.

         El Misteri d’Elx és patrimoni oral i immaterial de la humanitat des del 2001 i festa d’interés turístic internacional des de 1980. La festa d’Elx és l’única representació teatral medieval que s’ha conservat sense interrupcions fins ara. 

També et pot interessar

stats