Maria Maroto és la convidada en el pròxim ‘Fem comboi’ de ‘L’Alqueria Blanca’

L’esdeveniment digital se celebra amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx el pròxim dilluns, 5 d’abril, a les 20:00 hores.

La cita és en les xarxes oficials d’À Punt, de L’Alqueria Blanca i en el compte de Facebook de l’Ajuntament d’Elx.

María Maroto en el 'Fem Comboi'
María Maroto en el 'Fem Comboi'
01 d'abril 2021 - 12:39

À Punt continua amb els Fem comboi amb els fans de L’Alqueria Blanca. Dilluns, 5 d’abril, Maria Maroto (Raquel, en la sèrie) és la convidada en aquesta ocasió. 

Tots els fans i seguidors de la sèrie s’hi podran connectar per a parlar en directe amb Maria Maroto i conversar amb ella sobre les noves trames de L’Alqueria Blanca. A partir de les 20:00 hores i durant 30 minuts, les persones que ho desitgen es poden connectar a les xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i YouTube). A més, també es podrà seguir des del compte de Facebook de l’Ajuntament d’Elx.

La localitat convidada al Fem comboi en aquesta ocasió és Elx, i comptarem amb Carles Molina, regidor de l’Ajuntament, i Rafael Martínez, director del Museu Escolar de Puçol.

Fem comboi és un espai virtual de retrobament dels fans amb actors i actrius de la sèrie. En aquesta nova temporada, els seguidors i les seguidores de L’Alqueria Blanca prenen protagonisme, com també les localitats convidades en cada una de les cites.

Chus Lacort, presentadora del Fem comboi, portarà novetats, sorpreses i, sobretot, un contacte pròxim i càlid entre els personatges més estimats de L’Alqueria Blanca i els seus seguidors. À Punt vol mantindre el contacte humà i l'alegria de compartir moments i passions, encara que siga a distància.

En el web alqueriablanca.apuntmedia.es es poden veure tots els Fem comboi i molts continguts extres més sobre l’univers alquerià.

També et pot interessar

stats