L’espectacle de la Superlliga de vòlei, en la televisió d’À Punt

La finestra esportiva retransmet aquest diumenge el partit de la Superlliga de vòlei entre el Léleman Conqueridor València i l’Arenal Emevé de Lugo

Léleman Conqueridor Valencia
Léleman Conqueridor Valencia / Bruno Almela-Extremephoto
17 de novembre 2022 - 12:00

El programa La Finestra esportiva de la televisió d’À Punt s’obri el pròxim diumenge a partir de les 12:00 h per a oferir el duel corresponent a la jornada 8 de la Superlliga de vòlei que disputaran el Léleman Conqueridor València i l’Arenal Emevé de Lugo.

 El conjunt local vol refermar contra els gallecs la bona marxa en la màxima competició del vòlei nacional que l’ha portat a ocupar la tercera posició, sols per darrere del CV Guaguas i el Pamesa Teruel. Es tracta de la millor classificació de l’equip fins al moment.

Els jugadors que dirigeix Fabián Muraco tenen, a més, la motivació de la classificació per a la Copa del Rei, objectiu que està a l’abast.

Foto: Partit Leleman VLC Club Voley Palma
Foto: Partit Leleman VLC Club Voley Palma / Bruno Almela-Extremephoto

Ximo Tamarit serà el narrador d’aquest atractiu duel de la Superlliga al costat de tot un referent del vòlei valencià, l’exjugadora Mª Ángeles Vidal.

A més, l’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquest cap de setmana es completa amb el programa A Córrer (dissabte a les 13:00 h) i el programa Va de bo (dissabte, a les 17:30 h) amb la retransmissió de la final del Trofeu President de la Generalitat de Frontó des del nou trinquet del Puig.

D’aquesta forma, À Punt continua donant suport i visibilitat a aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats