L’aplicació d’À Punt Mèdia ja es pot trobar en els Smart TV de Samsung

És gratuïta i està disponible en els models de televisors intel·ligents fabricats a partir de 2015.

L’aplicació d’À Punt Mèdia ja es pot trobar en els Smart TV de Samsung
L’aplicació d’À Punt Mèdia ja es pot trobar en els Smart TV de Samsung

À Punt Mèdia ha llançat l’aplicació per als Samsung Smart TV. L’aplicació és gratuïta i està disponible en els models de televisors intel·ligents fabricats a partir de 2015. L’app permet veure tots els continguts audiovisuals d’À Punt que estan en el web (www.apuntmedia.es): vídeos, podcasts o programes.

A través d’aquesta nova aplicació es podrà seguir l’emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia, és a dir, que l’aplicació permetrà a tots els públics veure els programes, les sèries i els informatius a la carta.

Aquest llançament representa un nou pas en l’objectiu d’À Punt d’adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. El primer pas d’aquesta estratègia va ser el llançament del web, l’abril passat. Després vingueren les aplicacions per al mòbil generalista, al juny; de La Colla, al juliol; i d’Els Bíters, al novembre; totes disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS. I À Punt està completant aquesta línia de treball en aplicacions per als distints dispositius per als Smart TV. Un camí en el qual continuarà aprofundint als pròxims mesos.

Podeu descarregar l’aplicació per als Samsung Smart TV de forma senzilla en el mercat d’aplicacions Samsung Smart TV.

També et pot interessar

stats