Iris Lezcano està en l’últim “Fem comboi” de ‘L’Alqueria Blanca’

Sagunt és la localitat amfitriona de la darrera trobada digital, el pròxim divendres, 9 d’abril, a les 20:00 hores. 

Iris Lezcano, en l’últim “Fem comboi” de ‘L’Alqueria Blanca’
Iris Lezcano, en l’últim “Fem comboi” de ‘L’Alqueria Blanca’
07 d'abril 2021 - 12:57

Els “Fem comboi” de L’’Alqueria Blanca finalitzen amb l’última cita, divendres 9 d’abril. Iris Lezcano (Annitín) es connectarà amb Chus Lacort i amb totes aquelles persones que ho desitgen a partir de les 20:00 hores.

Es tracta de la darrera oportunitat per a xarrar en directe amb una de les protagonistes més estimades de L’Alqueria Blanca en les xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i YouTube). A més, també es podrà seguir des del compte de Facebook de l’Ajuntament de Sagunt i hi participarà l’alcalde saguntí, Darío Moreno.

Amb el “Fem comboi” de divendres s’han fet set trobades que buscaven agrair i donar protagonisme als seguidors i les seguidores de L’Alqueria Blanca en un espai virtual de retrobament amb actors i actrius de la sèrie.

Amb l’emissió de divendres amb Iris Lezcano finalitzen els “Fem comboi” en els quals també han volgut estar com a convidats Carme Juan, Ferran Gadea, Àlex Gadea, Òscar Ramos, Lola Moltó i Maria Maroto.

En total els “Fem comboi” han tingut, fins ara, més de 45.400 reproduccions en el conjunt de les xarxes socials. Tots els programes estan disponibles en els comptes oficials de Facebook, Twitter i YouTube d’À Punt i de L’Alqueria Blanca. També en el web alqueriablanca.apuntmedia.es es poden veure tots els “Fem comboi” i continguts extra de l’univers alquerià.

També et pot interessar

stats