‘Family duo’ convoca a València l’última audició d’aspirants per a la segona temporada

Centenars de persones han passat ja pels càstings de Castelló i Alacant.

VÍDEO | ‘Family duo’ convoca a València l’última audició d’aspirants per a la segona temporada

La ciutat de València acull aquest dissabte, l’última de les tres audicions convocades per Family duo per a buscar concursants per a la nova edició del concurs de talents familiar de la televisió pública valenciana. L’audició és a l’hotel Las Artes.

La segona edició dels càstings per a participar a Family duo ha despertat molta expectació i, de fet, són centenars els aspirants que ja han participat en les proves fetes a Castelló i a Alacant durant el passat mes de gener. Per a aquesta segona edició, Family duo també busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins, etc.) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar. Els interessats a participar en els càstings es podran registrar en línia per mitjà de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/ o telefonant al 608 080 090.

Family duo és un programa de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia. La segona edició del concurs estarà presentat també per Joan Espinosa i la copresentadora serà igualment Sonia Fernández. I d’altra banda, tots els membres del jurat de la primera edició repetiran en la segona. El cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover són els quatre reconeguts artistes valencians que valoraran les actuacions.

També et pot interessar

stats