‘Destinació Tòquio’ acostarà l’esforç dels esportistes que participen en els Jocs Olímpics i Paralímpics

A partir del pròxim 4 de juny, cada divendres s'emetrà en el bloc dels esports de l'informatiu NTC Migdia i en el programa radiofònic Esports À Punt

Pepa Benetó
Pepa Benetó presenta 'Destinació Tòquio' / Departament de Comunicació
02 de juny 2021 - 13:46

Aquest divendres 4 de juny À Punt estrena l’espai Destinació Tòquio per a conéixer de ben a prop els millors esportistes i els seus registres amb vista als Jocs Olímpics i Paralímpics, però també les persones i els seus somnis de vida. Destinació Tòquio s'emetrà dins el bloc dels esports de l'informatiu NTC Migdia i en l'edició dels divendres del programa de ràdio Esports À Punt. El seu contingut també es podrà seguir en el web i en la resta de finestres d'À Punt Mèdia.

Presentat per la periodista Pepa Benetó i amb l’edició de Pep Doménech, aquest nou espai vol saber quines són les motivacions dels i les esportistes quan s’acosta una cita olímpica anòmala, en un any en què, com tots, han hagut d'assumir la nova situació, acceptar el repte amb la major esportivitat i reinventar-se. Esportistes modèlics que han fet valdre el seu esperit de lluita i superació perquè la pandèmia de la Covid-19 no els trencara els somnis.

Pep Doménech edita 'Destinació Tòquio'
Pep Doménech edita 'Destinació Tòquio'

Coneixerem de ben a prop els millors i les millors esportistes que ens representaran en els Jocs Olímpics i Paralímpics. Molts han aconseguit ja la mínima per a fer realitat el somni de participar en el major esdeveniment global; d’altres, estan a punt d'aconseguir-ho.

Veurem com els esportistes d’elit afronten la recta final, però també informarem sobre qualsevol novetat de la cita olímpica a mesura que el calendari avance.

Amb Destinació Tòquio, À Punt Mèdia manté el seu compromís per informar i promoure, des de l'esport, valors com ara la cultura de l'esforç, la disciplina, el treball en equip o la vida saludable. Tots aquests, valors compartits amb el seu principal col·laborador, el projecte FER de la Fundació Trinidad Alfonso.  

També et pot interessar

stats