El Debat de Política General en les Corts Valencianes s’emet en directe per À Punt

Dimarts 27 de setembre a les 10 hores, en sessió de matí i vesprada

Vanessa Gregori presenta el Debat de Política General a partir de les 10 hores
Vanessa Gregori presenta el Debat de Política General a partir de les 10 hores / Departament de Comunicació
26 de setembre 2022 - 13:09

Aquest dimarts es retransmet per À Punt el Debat de Política General en les Corts Valencianes. El programa especial començarà a les 10 del matí i continuarà tota la jornada fins la vesprada, fent una pausa a les 14 hores per a les notícies de l’Informatiu NTC migdia.

El programa, editat per Marta Cantos, estarà presentat de matí per Vanessa Gregori amb dos tertulians i connexions des de les Corts Valencianes. Per la vesprada estarà presentat per Àlex Sanjaime i altres dos tertulians.

Àlex Sanjaime farà el relleu de vesprada amb la segona part del Debat
Àlex Sanjaime farà el relleu de vesprada amb la segona part del Debat

L’espai oferirà totes les intervencions dels diferents grups polítics representats a les Corts Valencianes: PP, Ciutadans, VOX, Unides Podem, Compromís i PSPV. L’ordre encara no està oficialment publicat així com l’horari dels recessos i sessió de matí o vesprada a determinar pel President de les Corts Valencianes durant el propi Debat. No faltaran les reaccions en directe, l’anàlisi i debat entre els periodistes convidats a les taules d’actualitat.

El Debat es podrà seguir sencer per la televisió, la ràdio i el web (www.apuntmedia.es), una cobertura multimèdia que permetrà les valencianes i valencians seguir el que passe al llarg de la jornada pels diferents mitjans públics.

 

També et pot interessar

stats