‘Croco Doc’, la nova sèrie d’animació infantil d’À Punt

Ensenya els xiquets a identificar les malalties més comunes, a adquirir hàbits de vida saludable i a viure amb serenitat l'experiència d'anar al metge

La nova sèrie d’animació infantil que s’emetrà el dissabte i el diumenge a les 9 del matí
Croco Doc s’emetrà el dissabte i el diumenge a les 9 del matí / Departament de Comunicació
23 de setembre 2021 - 12:03

Aquest cap de setmana À Punt estrena Croco Doc, una nova sèrie d’animació infantil que s’emetrà el dissabte i el diumenge a les 9 del matí. Es tracta d'una producció de Buenpaso Films, SL, amb la coproducció de Nuts Ideas, SL, i Red Monk Studio SRL i amb la participació d'À Punt Mèdia, d’RTVE, SA, i també de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Croco Doc és una sèrie d'animació que ensenya els xiquets a identificar les malalties més comunes, a adquirir hàbits de vida saludable i a viure amb serenitat l'experiència d'anar a la consulta mèdica. Quan els habitants de Zoolàndia es fan malalts van a visitar Croco Doc, un cocodril ben simpàtic que és el metge del poble.

Croco Doc és una sèrie amb una clara orientació educativa. Els seus objectius són: ensenyar els xiquets a reconéixer els símptomes de les malalties, mostrar-los com actuar davant un accident, divulgar els hàbits higiènics que cal assumir per a previndre el contagi de determinades malalties i emprar el coneixement científic, l'humor i la senzillesa per a evitar que les xiquetes i els xiquets tinguen por d'anar a la consulta mèdica.

‘Croco Doc’, la nova sèrie d’animació infantil d’À Punt
‘Croco Doc’, la nova sèrie d’animació infantil d’À Punt

Una sèrie creada per Michele Ampollini i la doctora Elisa Cuadrado, escrita per Michele Ampollini i Iván García, dirigida per Paola Tejera i produïda per Enrique Viciano. Croco Doc té el suport de l’Associació Espanyola de Pediatria perquè és la primera sèrie que introdueix xiquetes i xiquets, amb tranquil·litat i diversió, en l'experiència de la malaltia.

L'Associació Espanyola de Pediatria (AEP) col·labora desinteressadament com a assessora medicocientífica en aquesta sèrie i supervisa que el contingut dels capítols s'adeqüe als estàndards d'una atenció sanitària pediàtrica d'excel·lència que garantisca la millor salut, desenvolupament i integritat del xiquet i de l'adolescent. L’AEP representa vora 14.000 pediatres que treballen tant en els centres de salut com en els hospitals.

També et pot interessar

stats