'A córrer' torna aquest dissabte amb La Fúmiga

Aquesta temporada tindrà els caps de setmana una diferent versió per a la ràdio d'À Punt, a partir de les 15 hores, amb A córrer xpress.

Artur de La Fúmiga obri la nova temporada d'A córrer
Artur de La Fúmiga obri la nova temporada d'A córrer / Departament de Comunicació
08 de setembre 2022 - 12:04

En aquesta nova temporada el programa A córrer dels dissabtes a les 13 hores, manté l'estil característic, però amb importants novetats. El seu presentador, Xavi Blasco, continuarà eixint cada setmana a córrer amb algun personatge públic. Aquest dissabte l’estrena serà amb l’entrevista a Artur, el cantant del grup musical La Fúmiga.

Xavi Blasco presenta A córrer
Xavi Blasco presenta A córrer

A més, aquesta temporada dins d’A córrer viurem les carreres des de dins amb Ana Sofia Chanzá i Cristian Súñer. L'altra reportera del programa Mireia Bayarri recorrerà la Comunitat Valenciana per a presentar-nos els clubs i els pobles més singulars del nostre territori.

Històries, emocions, riures, patiments no faltaran cada dissabte en el programa A córrer, un dels clàssics en la graella de la televisió d'À Punt i que també aquesta temporada tindrà els caps de setmana una diferent versió per a la ràdio d'À Punt, a partir de les 15 hores, amb A córrer xpress.

També et pot interessar

stats