La Colla arriba als 10.000 membres

Hui les feretes han entregat a la xiqueta Luz Sanchis, de set anys, el carnet.

Una imatge de la membre 10.000
Una imatge de la membre 10.000

La Colla d’À Punt ha arribat ja als 10.000 membres. La Colla és la comunitat infantil d’À Punt Mèdia. Hui les feretes d’À Punt han visitat el col·legi San Clemente de Sedaví, a l’Horta Sud, per a fer entrega a la xiqueta Luz Sanchis, de set anys, del carnet que l’acredita com a membre 10.000 d’aquesta comunitat que continua creixent. La xiqueta ha rebut també les cinc titelles de peluix de les feretes.

La Colla va nàixer al voltant dels continguts per als menors de fins a 12 anys. Al seu voltant gira tot un univers d’experiències de diversió, aprenentatge i entreteniment que circulen per les aplicacions mòbils, el web, els videojocs, els espectacles al carrer, els jocs tradicionals, la televisió i la ràdio, així com activitats d’oci i aventura per a tota la família.

L’activitat de La Colla no ha deixat de créixer des del seu inici en festivals de carrer i més recentment en visites a centres escolars de tot el territori valencià. Activitats i experiències que seguiran recorrent la Comunitat Valenciana dirigides als més menuts de la casa i fonamentades en la Carta de valors per als continguts infantils i juvenils d’À Punt.

Els membres de La Colla, a més, disposen d’un ventall d’avantatges cada dia més ampli per a viure experiències inoblidables que es poden consultar en el web d’À Punt.

També et pot interessar

stats