Cinc estudiants de la UPV estrenen pràctiques en À Punt

Cinc estudiants de diferents graus de la Universitat Politècnica de València són els primers a gaudir de pràctiques en À Punt. 

Cinc estudiants de la UPV estrenen pràctiques en À Punt

 Es tracta de tres xiques i dos xics, que estudien Telecomunicacions, Disseny Industrial i Enginyeria Informàtica en el campus de València, així com Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge en el de Gandia.

Cada estudiant té assignat un tutor de la seua àrea de coneixement, amb titulació igual o superior a la seua, més un tutor en la universitat. Durant els sis mesos que durarà aquesta etapa, completaran la seua formació amb coneixements pràctics en les àrees de multimèdia, gestió de projectes i xarxa de comunicacions. A més a més, participaran en els cursos de formació del personal d’À Punt.

Els cinc estudiants seran testimonis excepcionals de la posada en marxa d’un projecte de gran complexitat tècnica, com ara el llançament de la televisió, la ràdio i el web d’À Punt. D'altra banda, els qui així ho desitgen podran realitzar el seu projecte final de carrera en alguna de les àrees en què fan les pràctiques.

Empar Marco, directora general d’À Punt Mèdia, destaca que el procés de selecció per als contractes en pràctiques ha sigut exhaustiu i que s’ha procurat arribar a la paritat a fi de garantir la diversitat en els equips i la igualtat d’oportunitats per a xiques i xics, també en les carreres en què hi ha una menor presència de xiques, com són ara les tecnològiques.

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va signar el juliol passat un conveni marc amb les cinc universitats públiques valencianes. El conveni implicarà la cooperació en programes de formació i reciclatge de professionals membres de la CVMC i de les universitats, l’assessorament mutu en qüestions relacionades amb l’activitat de la Corporació i les universitats, l’organització i execució d’activitats comunes, l’intercanvi de personal per un temps limitat, la cooperació en programes de formació d’estudiants, la col·laboració en activitats de producció i difusió de programes, i lncia i el coneixement, entre altres assumptes.

També et pot interessar

stats