CF La Nucia - CE Eldenc, diumenge en ‘La Finestra esportiva’ de la televisió d’À Punt

Mentre que els nuciers necessiten la victòria per a abandonar la cua de la classificació, el conjunt d’Elda lluitarà per consolidar-se en el lideratge

Un duel ple d’al·licients que serà retransmés a partir de les 12:00 h.
Un duel ple d’al·licients que serà retransmés a partir de les 12:00 h. / Departament de Comunicació

El programa La Finestra esportiva de la televisió d’À Punt es tornarà a obrir diumenge per a l’enfrontament entre els conjunts d’Elda i la Nucia. Un duel ple d’al·licients que serà retransmés a partir de les 12:00 h. Serà una bona oportunitat per a veure en acció el colíder de la categoria, el CE Eldenc mesurant forces davant el CF La Nucia, penúltim classificat del Grup II de 1ª RFEF.

El conjunt que dirigeix César Ferrando arriba al partit molt necessitat d’uns punts que el traguen dels llocs de descens. En canvi, els de Fernando Estévez visiten l’Olímpic Camilo Cano amb la motivació de refermar el seu bon joc amb una nova victòria que els consolidaria en el més alt de la classificació que ara encapçalen amb 24 punts, els mateixos que el Castelló CE.

L’equip d’Elda manté una trajectòria exemplar al llarg de les 12 jornades disputades. Els del Vinalopó Mitjà es van imposar la jornada passada al Cornellà per 2 a 0 amb els gols de Cristian López i Manu Nieto. El CF La Nucia, per la seua banda, no acaba de trobar la fórmula per a eixir del pou de la classificació. Els de la Marina Baixa són penúltims amb els mateixos 12 punts que el fanalet roig, l’Athletic Club.

La final de la Copa Faulcombridge de tenis, també per À Punt

Una hora abans del partit de futbol, a les 11:00 h, i pel web d’À Punt (www.apuntmedia.es), el tenis serà protagonista amb la retransmissió de la final de l’ATP Challenger 90 Copa Faulcombridge des del Club de Tenis València.

L’oferta esportiva en la televisió d’À Punt este cap de setmana es completa amb el programa A Córrer (dissabte a les 13:00 h) que s’emet des de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. L’equip de Xavi Blasco pararà especial atenció a la Marató de València que es disputarà el pròxim 4 de desembre i que retransmetrà la televisió d’À Punt.

A més, este pròxim cap de setmana, la pilota tornarà a ser protagonista amb el programa Va de bo, el dissabte, a les 17:30 h, que retransmetrà la final del Trofeu de Mestres de Raspall des del trinquet de la Llosa de Ranes.

D’aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats