Carolina Ferre i Eugeni Alemany presentaran les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d’Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l’humor.

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presentaran les campanades del 2021 d’À Punt
Carolina Ferre i Eugeni Alemany presentaran les campanades del 2021 d’À Punt

Per tercer any consecutiu À Punt confia la presentació de la retransmissió de les campanades del 2021 als presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany. La cita de Cap d’Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l’humor des d’un hotel i continuarà la festa des d’un balcó de la plaça de l’Ajuntament de València.

El programa especial Campanades 2021 vol acomiadar l’any amb una divertida proposta d’esquetxos amb convidats especials, cares molt conegudes i estimades per l’audiència, per a passar pàgina a aquest temps compartit amb els espectadors que aposten per À Punt Mèdia com el seu mitjà de proximitat.

La segona part de Campanades 2021 es traslladarà a un balcó enfront de l’Ajuntament de València per a seguir en directe les dotze campanades del rellotge del consistori i prendre el raïm amb el desig d’un bon any nou. Com que enguany no es pot assistir a la plaça de l’Ajuntament en compliment de les mesures sanitàries, la retransmissió permetrà gaudir des de casa, tant els valencians que resideixen a la Comunitat Valenciana com els que ho fan a la resta del món, de l’espectacle piromusical que està previst oferir l’agenda festiva de la corporació municipal.

À Punt confia incrementar la fidelitat del espectadors en aquest comiat de l’any.

Més de mig milió de valencians i valencianes, 530.000 espectadors, van veure la televisió pública durant l’últim dia de l’any 2019. En conjunt, les dades de Kantar Media indiquen que el dimarts 31 de desembre la programació de la televisió va aconseguir un 4,1% de quota davant del 2,8% del mateix dia de l’any anterior.

El minut d’or de l’últim dia de l’any es va registrar a les 23:54 hores, amb una quota del 8,9% i 154.000 espectadors. El programa especial de les campanades, presentat per segon any consecutiu per Eugeni Alemany i Carolina Ferre, va ser el més seguit del dia, amb una quota total del 7,3%. El programa va arribar en total a 230.000 persones. À Punt va ser en el moment de les campanades la quarta televisió més vista a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats