Els Bíters i les Feretes visiten aquesta setmana tres hospitals públics de la Comunitat Valenciana

Els protagonistes de la programació infantil d’À Punt volen que aquestes festes siguen un poquet més especials per als xiquets i xiquetes hospitalitzats.

VÍDEO | Els Bíters i les Feretes visiten aquesta setmana tres hospitals públics de la Comunitat Valenciana

Els Bíters i les Feretes visiten aquesta setmana per primera vegada tres hospitals públics de la Comunitat Valenciana per a divertir els més menuts i fer-los passar una bona estona. Els protagonistes de la sèrie infantil Els Bíters han fet aquest matí una visita als xiquets i xiquetes hospitalitzats a La Fe de València. Allí han cantat cançons i han compartit una estona d’entreteniment i diversió.

Durant la visita, els cinc membres d’Els Bíters han aprofitat per a repartir entre els xiquets i xiquetes alguns detalls, els peluixos de Les Feretes i la carta per al Pare Noel i els Reis d’Orient.

Demà dimecres, d’altra banda, les Feretes visitaran l’Hospital de la Plana de Vila-real. Allí ballaran cançons, animaran els xiquets i les xiquetes, i repartiran les cartes perquè puguen començar a demanar els regals que volen per Nadal.

Dijous, finalment, les Feretes aniran a l’Hospital General d’Alacant. Els protagonistes de la sèrie infantil d’À Punt, El Cau de les Feretes, membres d’un grup de música molt divertit, animaran els xiquets i les xiquetes amb cançons i bon ambient. I aniran carregats de regalets i cartes per al Pare Noel i per als Reis d’Orient.

També et pot interessar

stats