‘Atrapa’m si pots’ celebra els 500 programes en antena

El concurs que presenta Eugeni Alemany en la sobretaula de la televisió pública és el més veterà de la programació d’À Punt

‘Atrapa’m si pots’ celebra els 500 programes en antena
‘Atrapa’m si pots’ celebra els 500 programes en antena / Departament de Comunicació
14 d'abril 2021 - 10:15

Demà dijous 15 d'abril el concurs Atrapa'm si pots d'À Punt emet el seu programa 500 i, per a celebrar-ho, eixe dia es recorden alguns dels moments més divertits i impactants que s'han viscut en el concurs des del seu inici. També es veuran felicitacions d'antics concursants. A més, l'equip del programa li ha preparat una sorpresa 'enverinada' al presentador, Eugeni Alemany, per a venjar-se de totes les bromes que fa.

Des de les xarxes del programa (@atrapamapunt) també es llançaran vídeos de felicitacions que han enviat alguns dels famosos que han passat per Atrapa'm si pots, com és el cas de Carlos Latre, Enrique Arce, Carmen Alcayde, el grup Bombai, Chimo Bayo, Raúl Antón, Óscar Tramoyeres, Carme Juan i Txabi Franquesa.

600 concursants, 4 pots i bones xifres d’audiència

El concurs Atrapa'm si pots es va començar a emetre l’11 de juny del 2018, un dia després de la inauguració del nou espai públic valencià de comunicació, À Punt. Al llarg d'estos tres anys, Atrapa'm si pots ha aconseguit un alt grau de fidelitat en l'audiència. Ha tingut com a màxim històric el 22 de desembre de 2020, dia en què va obtindre una quota d'audiència de 9,8% i 133.000 espectadors.

En aquests 500 programes s'han entregat 4 grans pots. El primer, de 33.800 euros, el va guanyar la concursant d'Almenara, Lara Cardona. El segon, de 15.000 euros, el va aconseguir David Pla, d'Otos. José Pico, de Benidorm, es va fer amb un altre pot de 4.800 euros. Per últim, fa poc, gaudirem d'un emocionant programa on Sergio González, un jove de València, va aconseguir el premi més alt de la història de l'Àtrapa'm, de 48.400 euros.

En Atrapa’m si pots han concursat un total de 600 persones. Pel que fa a l’Atrapa’m si pots. Cap de setmana, que són edicions especials temàtiques, hi han participat 336 concursants. Això ha sigut possible gràcies als 25 càstings presencials que s'han realitzat per la Comunitat Valenciana, a poblacions com València, Alacant, Castelló de la Plana, Riba-roja de Túria, Alcoi, Dénia, Benissa, Agullent, Les Alqueries… I 250 càstings en línia, especialment en els últims mesos, a causa de la Covid-19. Tot això ha sigut possible gràcies a les més de 1.200 telefonades rebudes de persones que hi volen concursar.

També s'han fet molts especials en horari prime time amb concursants com Carlos Latre, Enrique Arce, Gisela, Marta Belenguer, Raúl Antón, Txabi Franquesa, Ximo Rovira, Kora, Angulo... a més de cares molt conegudes del món artístic valencià, com el grup Bombai o alguns dels actors de L'Alqueria blanca. També hi han passat molts dels presentadors de la nostra televisió valenciana com Óscar Tramoyeres, Marta Ventura, Carme Juan, Carolina Ferre o Lluis Cascant.

El concurs és un quiz show clàssic, de preguntes i respostes, on sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que s'encerten les preguntes, si s'aconsegueix arribar al més alt dels esglaons, l'anomenat Montgó, es pot guanyar el pot. Amb 1.000 euros de pot inicial, cada programa posa en joc 400 euros. Dos concursants competeixen, finalment, pel pot en la fase final; però, si no encerten alguna de les preguntes, els 400 euros es reparteixen entre el guanyador del programa (200€) i el pot (200€), que acumula els diners no entregats. Es tracta d’un format divertit amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa.

El concurs s'emet cada dia al migdia a les 15:15 hores de dilluns a divendres i a les 15:05 hores els dissabtes i diumenges en la seua edició temàtica dedicada a fites històriques o personatges públics importants, com ara, l’Albufera, Salvador Dalí, els sainets o, fins i tot, un programa especial sobre L’Alqueria blanca.

El concurs promou la difusió de la cultura, els costums, la gastronomia, la geografia, l’esport, la llengua i la riquesa mediambiental valenciana.

També et pot interessar

stats