Aquest diumenge torna el millor vòlei a ‘La finestra esportiva’

À Punt oferirà en directe, a les 11:30 hores, el partit entre el Léleman València i la UD Eivissa Ushuaïa Volley de la Superlliga

Foto: LÉLEMAN VALENCIA VOLEY
Foto: LÉLEMAN VALENCIA VOLEY / Departament de Comunicació
28 de gener 2022 - 10:57

À Punt retransmetrà el diumenge 30 de gener a les 11:30 h en directe per La finestra esportiva, des del poliesportiu municipal de Benicalap Sud de València, el duel per la permanència entre el Léleman València i la UE Eivissa Ushuaïa.

Només un punt separa els balears dels valencians, dos equips que ocupen el lloc 10 i 11 de la classificació, respectivament. El Léleman València tindrà, per tant, l’opció de superar el conjunt balear en la taula si aconsegueix imposar-se diumenge a Benicalap.

El conjunt valencià, a les ordes de Fabián Muraco, arriba al duel ple de moral després de la victòria aconseguida dimecres a Terol (2-3). 

Ximo Tamarit serà el narrador d’aquest atractiu duel de la Superlliga, la màxima categoria a escala nacional i comptarà com a comentarista amb Juanjo Susín, entrenador de l’equip femení del Léleman València que milita en la Superlliga2. 

A més, l’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquest cap de setmana es completa amb el programa A córrer (dissabte a les 13:00 hores per la televisió i a les 16:00 hores per la ràdio) i el programa Va de bo (dissabte, a les 17:00 hores) amb la retransmissió de la partida de la cinquena jornada de la XXXIX Lliga CaixaBank - Trofeu Diputació de València que acull el trinquet de la Llosa de Ranes i que enfronta l'equip de Xàbia (Vercher, Sanchis i Ricardet) contra l'equip d'Oliva (Ian, Brisca i Marc).

També et pot interessar

stats