À Punt i les universitats valencianes, a la recerca del talent audiovisual

Convocada la quarta edició del Pitching de l'Audiovisual Valencià

Se celebrarà el 2 de juny de manera presencial a la Universitat CEU-Cardenal Herrera

Segona edició del Pitching, al Campus de Gandia
Segona edició del Pitching, al Campus de Gandia / Departament de Comunicació
18 de gener 2022 - 11:56

À Punt i les sis universitats valencianes amb estudis relacionats amb la creació audiovisual convoquen la quarta edició del Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual. Enguany, després de dos anys condicionats per la pandèmia, s’ha dissenyat una edició totalment presencial amb els ingredients clàssics de la cita: presentació de projectes davant una taula d’experts i expertes, punts de trobada per al sector audiovisual i les seues associacions representatives, espais segurs per a les reunions cara a cara entre els equips universitaris que han presentat els projectes i les productores interessades, entre altres.

En la iniciativa participen la Universitat Cardenal Herrera-CEU, la Universitat de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Universitat Jaume I de Castelló.  

L’objectiu del Pitching de l’Audiovisual Valencià és posar en contacte el talent creatiu de l’alumnat universitari amb el sector audiovisual, tant privat com públic. Així, estaran convidats a assistir-hi productores, distribuïdores i plataformes multimèdia.

A més, en aquesta cuarta edició, es valorarà especialment l’originalitat i la novetat, juntament amb la qualitat formal i el tractament narratiu.

Els projectes es poden presentar a les universitats fins al dia 8 de maig, segons les bases publicades

Els organitzadors valoren especialment el creixement en la participació en cadascuna de les edicions convocades. De fet, en la primera es van presentar 22 projectes de 91 alumnes i en la del 2021 ja arribaren als 45 projectes i 184 alumnes.

També et pot interessar

stats