À Punt s’uneix a la celebració del centenari del CD Castelló

Els cent anys de l'equip castellonenc i els actes programats pel club i la fundació albinegra tindran una cobertura extensa en totes les plataformes

Emblema centerani CD Castelló
Emblema centerani CE Castelló
15 de juliol 2022 - 10:35

À Punt s'afig a les celebracions del centenari de la fundació del CD Castelló el dia 20 de juliol amb espais especials dedicats al club de la Plana des del dissabte dia 16.

Els cent anys de l'equip castellonenc i els actes programats pel club i la fundació albinegra tindran una cobertura extensa en totes les plataformes d'À Punt Mèdia.

A partir del dissabte 16 de juliol, els informatius de la televisió d’À Punt inclouran continguts especials dedicats a l’equip orellut. Podran sentir i veure protagonistes i personatges històrics del club, exfutbolistes com Planelles, Pablo Hernández, Ángel Dealbert, David Cubillas o l'exseleccionador espanyol i exjugador del CD Castelló, Vicente del Bosque. Es trauran del valuós arxiu audiovisual d’RTVV i d’À Punt aquelles imatges que rememoran testimonis i fites històriques, a més de reviure records d'alguns dels millors moments dels cents anys de vida de l’entitat albinegra.

Els programes esportius de ràdio de la casa i el web www.apuntmedia.es també pararan especial atenció a aquesta efemèride que commemora el segle de vida d’un històric del futbol de la Comunitat Valenciana, el CD Castelló

També et pot interessar