À Punt retransmetrà el duel entre l'Eldenc i el Castelló

La televisió pública torna a incloure el futbol entre els plats forts de la graella del cap de setmana i el 30 d’octubre a les 18:00 h oferirà el partit entre els dos primers classificats del grup segon de Primera Federació 

Els jugadors de l'Eldenc i el Castelló celebren un gol
Els jugadors de l'Eldenc i el Castelló celebren un gol / À Punt Esports
28 d'octubre 2022 - 12:14

Aquest diumenge 30 d’octubre a les 18:00 h la lluita pel lideratge en el Grup 2 de Primera Federació es podrà viure en directe a través de la televisió d’À Punt des de l’estadi Nou Pepico Amat. L’Eldenc rep el Castelló, dos equips centenaris, que encapçalen la classificació, en què només estan separats per un punt.

CD ELDENC
CD ELDENC

Després de la bona acollida dels espectadors a la retransmissió del duel entre el CE Alcoià i el CE Castelló el passat 15 d’octubre, amb vora 40.000 persones, À Punt Mèdia torna a oferir a l’audiència l’oportunitat de viure en directe el millor partit de la categoria.

L’Eldenc no ha perdut cap partit a casa i només va cedir un empat la segona jornada de Lliga. Per la seua part, el Castelló ha conquistat cinc punts com a visitant amb dos empats i una victòria.

CD Castelló
CD Castelló

L’exfutbolista Pere Mora serà el comentarista de luxe del duel autonòmic. Amb 41 anys, Mora ha vestit la camiseta dels dos equips. Encara que es va formar en el club castellonenc, el jugador nascut a la ciutat de la Plana, va finalitzar la seua trajectòria en la divisió de bronze del futbol espanyol en l’Eldenc la temporada 2014-2015, que, a més, va ser una de les campanyes més golejadores de Mora amb 3 gols.

Raül Pina serà el narrador d’un duel que mostra el compromís d’À Punt amb els equips valencians en els moments més importants de la temporada i en els esdeveniments més atractius per als aficionats valencians a l’esport.

També et pot interessar

stats