À Punt retransmetrà els Carnestoltes de Pego i Vinaròs

Els continguts formen part de l’aposta per la informació de proximitat i per difondre les tradicions i les festes.

Carnestoltes de Vinaròs
Carnestoltes de Vinaròs

À Punt seguirà de prop enguany els Carnestoltes. I ho farà amb programes especials des de Pego i Vinaròs, dos dels pobles del territori valencià on té més arrel aquesta festa popular. Continguts que formen part de l’aposta dels mitjans públics valencians per la informació de proximitat i per difondre les tradicions i les festes del nostre territori.

Així, demà divendres, el magazín À Punt directe es trasllada a la localitat de Pego per a retransmetre un programa especial amb motiu del Carnestoltes a partir de les 17:00 h. El magazín en retransmetrà el pregó. El pregoner de l’acte que marca l’inici d’esta festivitat serà el cuiner Jordi Morera, presentador del programa El xef a casa.

I dissabte, 23 de febrer, la televisió d’À Punt retransmetrà, a partir de les 21:40 h i durant tres hores, la gala de les reines del Carnestoltes de Vinaròs. L’acte, estarà copresentat per la periodista Belén García, reportera del programa Terra Viva. I per part d’À Punt Mèdia, el comentarista del programa serà Raül Piñana, a qui acompanyaran Marcela Sospedra i Sergi Beltran, dissenyadors de vestuari, i Ruth Causape, exreina del Carnestoltes.

D’altra banda, la ràdio d’À Punt també ha previst una programació especial amb motiu de la festa més popular del mes de febrer. El magazín Al ras, de fet, estarà el dimecres 27 de febrer a Pego per a fer un programa especial.

També et pot interessar

stats