À Punt retransmetrà el Campionat Autonòmic de Natació Artística

Diumenge a les 12:00 h en directe des de La Salera de Castelló de la Plana en el programa La finestra esportiva

Més de 170 nadadores de 9 clubs
Més de 170 nadadores de 9 clubs / Departament de Comunicació
09 de juny 2021 - 09:50

La finestra esportiva d’À Punt s’obrirà el pròxim diumenge 13 de juny per a retransmetre en directe des de la piscina municipal olímpica La Salera de Castelló de la Plana les finals del Campionat Autonòmic d’Estiu de Natació Artística.

En l’esdeveniment, que acollirà la competició en les categories d’infantil, aleví, junior i sènior, participaran més de 170 nadadores de fins a nou clubs.

Els equips Azahar Sincro, Atlantis i Sincro La Nucia, amb més de 30 representants, són els conjunts més nombrosos en una competició en què també participaran nadadors de l’Aquàtic Morvedre, l’Stadio Alacant, el Nou Godella, l’Aquàtic Gandia, La Murtera i l’Alquimia. 

Aquàtic Morvedre, un dels equips participants
Aquàtic Morvedre, un dels equips participants

Els espectadors podran seguir aquest esdeveniment esportiu des de les 12:00 h a través de la TDT i el web d’À Punt Mèdia amb la narració d’Inma Gisbert i Empar Salmerón, i els comentaris de Francisca Asunción Pérez Vicente i Javier García-Andrade Serrano, jutges de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Aquest és el primer esdeveniment de natació artística que retransmetrà en directe À Punt en el seu compromís de donar suport i visibilitat a totes les disciplines esportives i esdeveniments destacats que se celebren a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats