À Punt retransmet la Missa d’Infants, el Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats i la Gala de la Reina del Carnaval de Vinaròs

A més, cada diumenge de nit s’emetran els cinc capítols setmanals de la sèrie L’Alqueria Blanca

À Punt acosta la celebració del Trasllat de la Geperudeta a les seues cases
À Punt acosta la celebració del Trasllat de la Geperudeta a les seues cases / Departament de Comunicació
05 de maig 2022 - 13:25

La televisió pública valenciana es vist de festa aquest diumenge, festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, patrona dels valencians, des de primera hora del matí. A més, prepara una programació de vesprada molt especial fins a la mitjanit.

À Punt trau les seues càmeres al carrer el 8 de maig per a retransmetre, a partir de les 7:55 hores la Missa d’Infants des de la Plaça de la Mare de Déu. A continuació es farà la redifusió del segon capítol del programa Tresors amb història i les càmeres tornaran a connectar amb l’epicentre de la festa per a oferir el Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats a partir de les 10:15 hores amb la narració d’Ampa Caballero.

Aquest diumenge la Missa d'Infants torna a À Punt
Aquest diumenge la Missa d'Infants torna a À Punt

En acabar, À Punt emet la Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs. Enguany la novetat és la presència també dels reis del Carnaval. Presentat per Ferran Cano i amb la col·laboració del director de teatre Toni Guillot, disfrutarem de les 31 fantasies de 24 reines i 7 reis damunt d’un espectacular escenari de 400 m2, obra de l’artista faller Carlos Carsi.

Redifusió de Duel de veus i els cinc capítols de L’Alqueria Blanca

La sobretaula a les 15 hores inclou Animalades i, a les 15.30 hores, la comèdia nord-americana del 2013 La gran boda escrita i dirigida per Justin Zackham amb un repartiment que inclou Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Topher Grace, Ben Barnes, Susan Sarandon i Robin Williams. A partir de les 17 hores, la repetició de la segona gala de talent show Duel de veus de divendres nit i el divertit concurs Això no és normal.

El talent Duel de Veus també el diumenge a les 17 hores.
El talent Duel de Veus també el diumenge a les 17 hores. / Miguel Lorenzo

Per al prime time i en acabar el capítol de la sèrie El Restaurant, que va estrenar la setmana passada la cadena, À Punt emetrà cada diumenge, des de les 22.45 hores, els cinc capítols de L’Alqueria Blanca oferits del dilluns a divendres de les 15:25 hores. Serà la millor manera d’encetar la setmana amb la televisió d’À Punt. 

Abans d'anar al llit els diumenges, torna a gaudir de L'Alqueria Blanca
Abans d'anar al llit els diumenges, torna a gaudir de L'Alqueria Blanca

També et pot interessar

stats