À Punt retransmet el Llevant UE - R. Mallorca per la televisió i per la ràdio

El primer partit de la pretemporada és a les 21:00 hores

À Punt retransmet el Llevant UE - R. Mallorca per la televisió i per la ràdio
À Punt retransmet el Llevant UE - R. Mallorca per la televisió i per la ràdio

À Punt retransmetrà demà per la televisió i la ràdio el primer partit de pretemporada que jugarà el Llevant UE contra el R. Mallorca que entrena l'extècnic llevantinista, Luis García Plaza.

Des de les instal·lacions de San Pedro del Pinatar, a les 21:00 hores, els granotes afrontaran el primer duel d'un estiu en què ha hagut d'alterar la planificació inicial per la Covid-19.

À Punt també retransmetrà en directe el dissabte dia 5 de setembre l'enfrontament que el Llevant UE jugarà contra el Villarreal CF en terres castellonenques a partir de les 20:30 hores.

L’emoció està assegurada en aquest últim partit de pretemporada abans de la competició de Lliga i per això À Punt vol fer gaudir groguets i granotes sense eixir de casa.

D’altra banda, el dimecres 2 de setembre, À Punt també té prevista la retransmissió en directe del partit entre el Villarreal CF i la Reial Societat a les 19:00 h.

Tres oportunitats per als seguidors dels equips valencians de no perdre’s els partits dels seus equips favorits, per la ràdio i la televisió públiques, amb tota l’emoció de l’esport rei.

À Punt vol començar el mes de setembre a peu de camp i per això es confirmen aquestes tres retransmissions esportives que de segur que agraden als espectadors més fidels al futbol.

També et pot interessar

stats