À Punt rep el Premi Honor Societat 2021 per dignificar la llengua i fer les misses

L' Associació cristiana Josep Climent de Castelló atorga la menció per haver dignificat la llengua del poble i haver-la feta instrument de cohesió de la societat valenciana

L’entitat també ha agraït la inclusió de la missa dominical en la programació a partir de la pandèmia de la Covid

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha rebut la concessió d’aquesta menció per a À Punt
El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha rebut la concessió d’aquesta menció per a À Punt / Departament de Comunicació
28 de setembre 2021 - 13:59

À Punt ha rebut aquest matí el reconeixement Honor Societat 2021 que atorga l’Associació Josep Climent de Castelló. Es tracta d’un guardó, de caràcter social, de signe confessional, que es concedeix cada any a una entitat o persona per la seua contribució a la defensa de la nostra identitat cultural i lingüística. En aquest sentit, l’Associació Josep Climent ha destacat “l’atenció que desperta la programació d’À Punt, la qual han qualificat d’excel·lent, així com d’excel·lent és el treball del seus i les seues professionals així com l’immens esforç esmerçat en l’ús de la llengua”.

L’entitat també ha agraït la inclusió de la missa dominical en la programació
L’entitat també ha agraït la inclusió de la missa dominical en la programació

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha rebut aquest matí, en la Casa dels Caragols de Castelló de la Plana, la concessió d’aquesta menció per a À Punt amb “satisfacció i agraïment per a la televisió pública valenciana i, concretament, per a tots i totes les persones que cada dia amb el seu treball i esforç fan possible que À Punt arribe a les cases dels valencians i valencianes”. Alfred Costa ha afegit que “mencions com aquesta són per a nosaltres un honor, com el seu nom indica, però a més són una vitamina que ens enforteix per a seguir avant amb un projecte de comunicació social al qual la societat valenciana dona suport, cada dia més, i que ens motiva per a millorar la qualitat dels continguts de la cadena pública valenciana”.

Dins de l’acte, l’Associació Josep Climent també ha agraït “com a cristians, el gest a l’hora de programar, durant l’etapa més greu de la pandèmia, la celebració dominical de la missa des de la parròquia major de Torrent, que ha resultat ser un èxit en tots els sentits. A aquesta parròquia, i singularment al seu rector, també els han atorgat enguany l’altra distinció de signe religiós, és a dir, l’Honor Pentecosta 2021.

També et pot interessar

stats