À Punt presenta els primers programes esportius de la televisió

'Tot futbol' i 'Tot esport' són els noms dels programes que arribaran a la pantalla a l'agost

La directora general, Empar Marco, durant la roda de premsa
La directora general, Empar Marco, durant la roda de premsa

À Punt ha presentat aquest matí al Centre de Produccions de Programes de Burjassot la seua aposta per la informació esportiva i per les retransmissions en la televisió. Tot futbol i Tot esport són els nous programes que arribaran a la pantalla aquest mateix mes d’agost.

En el cas de Tot futbol, el programa arranca dissabte, 11 d’agost, amb una edició especial per a analitzar tot allò relacionat amb el trofeu Taronja. Aquest serà el punt de partida d’un programa que s’emetrà en directe cada diumenge, a partir de les 22:30 hores, i estarà presentat pels periodistes Vicent Sempere i Maria Josep Berbegall. El programa també comptarà amb la presència de l’exfutbolista professional David Albelda com a analista principal. I entre els col·laboradors hi haurà l’entrenador valencià Josep Lluís Oltra i l’exporter del València CF i del Vila-real CF, Andreu Palop.

La segona gran aposta d’À Punt per al món de l’esport es diu Tot esport. El programa, que arrancarà el dimecres 15 d’agost, parlarà de totes les disciplines i de l’actualitat de l’esport. Tot esport estarà presentat per la periodista Maria Josep Berbegall, que estarà acompanyada per l’exjugador i excapità del València Basket, Natxo Rodilla. En el programa participaran, a més, diferents especialistes en les diverses disciplines, com ara Carlos Domingo i Leyre Ortí.

Durant la presentació, la directora general d’À Punt, Empar Marco, ha explicat que els dos programes són una “aposta important” per a la televisió pública valenciana, i també ha recordat que l’aposta per l’esport està ben present igualment en la ràdio i en el web. “Farem una cobertura global de tot l’esport valencià, tant masculí com femení, i de qualsevol modalitat”, ha remarcat Marco. Per la seua banda, Agustí Mezquida, productor executiu de VITV València, ha destacat l’equip humà: “El més important és el talent i l’experiència de l’equip que farà el programa”, ha assegurat.

David Albelda ha expressat el seu “orgull” per formar part del projecte. “Intentarem fer un programa d’èxit. N’estem convençuts”, ha defensat en la seua intervenció l’exjugador. I Natxo Rodilla ha deixat clara la voluntat de donar suport i visibilitat a tots els esports que es practiquen a la Comunitat Valenciana i als seus protagonistes.

També et pot interessar

stats