À Punt Mèdia reforça l’aposta per la informació local amb l’estrena del magazín de ràdio ‘El rall’

El programa és una iniciativa de la Xarxa d’Emissores Municipals.

Nou magazín a la ràdio d'À Punt
Nou magazín a la ràdio d'À Punt

À Punt ha estrenat aquest matí el magazín de ràdio El rall, un programa de la Xarxa d’Emissores Municipals que cada divendres, d’11:00 h a 13:00 h acostarà la informació local i co-marcal a tots els oients. El rall és un magazín que compta amb la col·laboració d’una vintena d’emissores locals d’Alacant, València i Castelló.

“Parlem de temes generals però sempre des d’una perspectiva local”, ha explicat la periodista Elena Montaner, productora i presentadora del magazín. És, en definitiva, un pas més en l’aposta per la informació de proximitat, per la vertebració del territori. El rall compta amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

El rall va començar a emetre’s en la Xarxa d’Emissores Municipals el passat mes de juny. Ara, cada divendres el programa d’À Punt Al ras obrirà una finestra per a aquest nou espai informatiu, que s’emetrà des de les instal·lacions d’À Punt al Centre de Programes de Burjassot.

Aquesta iniciativa és possible gràcies al conveni que es va signar el passat mes de juliol entre la FVMP i À Punt Mèdia. Un conveni que mostra l’aposta decidida d’À Punt per la informació de proximitat i que permet accedir a més fonts d’informació i ampliar els continguts evitant el centralisme informatiu, entre altres temes. Per als mitjans locals, per la seua banda, l’acord comporta també beneficis, com ara un salt tecno-lògic qualitatiu o major projecció social i territorial, per esmentar-ne no-més alguns.

També et pot interessar

stats