À Punt Mèdia incorpora el llengua de signes a la programació

'À Punt NTC Matí' incorporarà dilluns intèrpret de 8:30 h a 9:00 h.

À Punt NTC Matí
À Punt NTC Matí

À Punt incorpora la interpretació de continguts al llengua de signes a la programació. I ho fa als informatius del matí a partir del pròxim dilluns 1 d’octubre. La televisió pública autonòmica ha previst que À Punt NTC Matí incorpore intèrpret durant la segona mitja hora de l’informatiu, de 8:30 h a 9:00 h.

D’aquesta manera, À Punt oferirà 30 minuts cada dia en llenguatge adaptat per a les persones sordes o amb alguna discapacitat auditiva. À Punt aposta per l’accessibilitat dels mitjans públics valencians a totes les persones. Per això continuarà completant l’aposta, que arranca dilluns que ve amb més continguts accessibles.

A la Comunitat Valenciana hi ha 128.600 persones amb algun tipus de discapacitat auditiva, cosa que representa un 2,5% de la població, segons xifres que recull l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

La Llei 7/2010, general de la comunicació audiovisual, obliga els canals de nova emissió a tindre 30 minuts a la setmana en llengua de signes. À Punt inicia la seua programació de tardor-hivern amb 30 minuts al dia de llengua de signes.

També et pot interessar