À Punt Mèdia, ara també en YouTube

Els usuaris es poden subscriure al canal de YouTube d’À Punt Mèdia i al de La Colla, l’espai infantil de la televisió.

Ara també en YouTube
Ara també en YouTube

À Punt Mèdia afegeix YouTube a les xarxes socials en què està present. L’espai públic valencià de comunicació ofereix des de hui una selecció de continguts infantils i d’entreteniment a través d’aquest canal. Una oferta que se suma a la que ja està en l’apartat A la carta a disposició del públic a través del web (www.apuntmedia.es).

Els usuaris es poden subscriure al canal de YouTube d’À Punt Mèdia i al de La Colla, l’espai infantil de la televisió, per a rebre tots els continguts publicats. Els continguts que s’hi podran visualitzar seran una selecció d’aquells que produeix À Punt.

La presència en YouTube completa l’aposta d’À Punt per estar allí on està el públic, i per atendre les noves formes de consumir entreteniment i informació. Una aposta que troba una bona acollida entre els usuaris. À Punt se situa entre les televisions autonòmiques espanyoles amb més seguidors en Facebook, Twitter i Instagram.

A més, tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure i escoltar en directe i a la carta a través del web i de les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats