À Punt i ‘Las Provincias’ busquen els nous talents musicals de la Comunitat Valenciana

El concurs Emergentes pop-rock té un premi de 600€ i l’oportunitat d’actuar en directe a la Casa de la Mar el divendres 1 de juliol

Si el Pop-Rock t’acompanya cada dia, en À Punt esperem la teua inscripció fins al 12 de juny.
Si el pop-rock t’acompanya cada dia, en À Punt esperem la teua inscripció fins al 12 de juny / Departament de Comunicació
26 de maig 2022 - 12:56

À Punt i el diari Las Provincias han convocat un concurs de talents musicals emergents dirigit a solistes o grups d’estil pop-rock amb residència en la Comunitat Valenciana. D'aquesta manera, els participants tenen l'oportunitat de mostrar la seua creativitat i promocionar les seues obres. Cada concursant pot presentar una sola peça musical, original i amb títol, que ha d'estar realitzada en format de vídeo i haurà de lliurar-se abans del 12 de juny del 2022.

Poden participar solistes o grups majors d'edat i que la majoria dels seus integrants siguen menors de 35 anys, amb residència a la Comunitat Valenciana. Els participants hauran de tindre almenys huit temes originals en el seu repertori que, si resulten guanyadors, hauran d'interpretar en el concert final que s'organitzarà amb motiu del lliurament de premis.

Cartell del concurs Emergentes pop-rock
Cartell del concurs Emergentes pop-rock

Un jurat compost per especialistes del sector musical i per representants d’À Punt i Las Provincias atorgarà els següents premis:

- 1r premi de 600 euros i actuació en el concert.

- Esment especial del jurat, de 400 euros i actuació en el concert.

- Premi del públic, elegit per votació popular, de 200 euros i actuació en el concert.

Els premis s'entregaran durant un concert que se celebrarà el divendres 1 de juliol a la Casa de la Mar i en el qual els tres guanyadors interpretaran el seu repertori en una actuació de 45 minuts cadascun.

 Si el Pop-Rock t’acompanya cada dia, en À Punt esperem la teua inscripció fins al 12 de juny. Els temes triats per a concursar s'enviaran a la pàgina web emergentespop-rock.lasprovincias.es mitjançant el seu formulari de participació.

També et pot interessar

stats