À Punt i l’Ajuntament de Xulilla organitzen una festa per la gravació del final de ‘GR 7’

El programa canvia el seu horari d’emissió i passa de dissabte a dimarts en 'second time' (23:15 h).

Logo del programa GR 7
Logo del programa GR 7

El programa GR7, una producció associada d’À Punt i Voramar Films, gravarà demà dissabte, 12 de gener, a Xulilla les últimes seqüències. El programa, de fet, acaba en aquest municipi de la comarca dels Serrans on es trobaran Mónica García i Andreu Valor, els presentadors, que eixiren d’Alacant i de Castelló, respectivament, i que al llarg dels capítols han anat caminant el GR 7, un sender que recorre el nostre territori de nord a sud per l’interior al llarg de 550 quilòmetres.

Per aquest motiu, À Punt, Voramar Films i l’Ajuntament de Xulilla han preparat una festa al poble de 11:00 a 14:00 h, a la qual han convidat els protagonistes que han anat passant pel programa al llarg dels 26 capítols, els clubs de muntanyisme i tots els qui vulguen afegir-s’hi. En la festa actuarà el cantautor i presentador del programa, Andreu Valor, entre altres artistes valencians. À Punt Mèdia repartirà també obsequis i informació entre el veïnat i la resta de convidats. Xulilla és un poble que té més de 60 quilòmetres de sender habilitat per a caminar.

El programa de senderisme GR 7 canvia el seu horari d’emissió. Ha passat, a partir de gener, de dissabte a dimarts en second time (23:15 h). D’altra banda, al terme municipal de Xelva s’ha col·locat una placa que coincideix amb el punt mitjà del camí, i que reconeix el paper del programa en la difusió d’aquesta ruta. Un reconeixement també a la tasca transversal de visibilització del territori ben present en la programació d’À Punt Mèdia.

Tots els espais de la televisió d’À Punt, i també la programació de la ràdio pública, es poden trobar en https://apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats