À Punt estrena un programa sobre els festivals de música més importants que se celebren a la Comunitat Valenciana

'Terra de festivals' s'estrena demà dimarts a partir de les 23:40 hores.

Foto de portada: Un festival de música, en imatge d'arxiu

Terra de festivals és la nova docusèrie que la televisió d’À Punt estrena demà, dimarts 26 de novembre. El programa fa un repàs d’alguns dels principals festivals de música que se celebren als pobles i ciutats valencians.

Són sis capítols que cada dimarts s’emetran a partir de les 23:40 hores i ens parlaran del Low Festival, de Benidorm; de l’Arenal Sound, de Borriana; del Medusa Sunbeach, de Cullera; del FIB, de Benicàssim; del Leyendas del Rock, de Villena, i del Rototom Sunsplash, de Benicàssim. El presentador és el músic i periodista Javi Ivànyez, que té una àmplia i interessant trajectòria, i uns vincles ben consolidats amb la música i la creació audiovisual.

Terra de festivals, a banda d'endinsar-se en l'experiència dels concerts, l’ambient i les activitats de cada festival, dona a conéixer en cada capítol l'oferta turística de l’entorn i desplega una mirada global per a descobrir un tipus d'oci d’abast internacional que ha situat la Comunitat Valenciana com un dels territoris europeus de referència en la cultura de festivals. Cada programa es narra cronològicament, tal com faria un assistent de cadascun dels festivals per tal que l'experiència de l'espectador siga tan pareguda com siga possible a les vivències reals. A més, inclou entrevistes a alguns dels principals artistes que actuen en cada festival.

El format incorpora les noves narracions actuals de les xarxes socials i els llenguatges musicals a fi d’acostar-se a les tendències juvenils i transmetre millor l'esperit festivaler.

En el primer programa, que s’emet demà a la nit, parlarem del Low Festival de Benidorm. Visitem la ciutat turística valenciana per excel·lència, on se celebra un festival que va començar el 2008, en plena crisi econòmica, va ser pioner en la sostenibilitat mediambiental i s’ha consolidat combinant propostes emergents amb llegendes internacionals com New Order, Portishead, Pixies, Massive Attack o The Chemical Brothers.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i a la carta a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats