À Punt estrena el programa Genis de l’Humor

Una sèrie de documentals ret homenatge als grans comediants que han marcat tota una generació: Eugenio, Gila, Mary Santpere, Chiquito o Tip.

À Punt estrena el programa Genis de l’Humor
À Punt estrena el programa Genis de l’Humor

La televisió d’À Punt va estrenar ahir el programa Genis de l’Humor. Es tracta d’una programació doble que inclou un documental i tot seguit el programa Quina Gràcia!.

El documental estrenat ahir, Eugenio, Blanc o Negre, mostra les llums i ombres del conegut humorista català que es va fer famós arran les nombroses aparicions a la televisió entre els anys 80 i 90. Les pròximes setmanes s’emetran documentals de figures tan conegudes com ara Gila, en el documental Gila nunca fue serio, que retrata la vida de l'humorista i dibuixant que va donar la volta al món amb els monòlegs al telèfon, Chiquito de la Calzada, Mari Samper o Tip.

En acabar el documental, va començar Quina Gràcia!, una selecció de les millors actuacions de còmics en la història de la televisió valenciana. En el programa s’ha bussejat pels arxius audiovisuals per trobar els moments més divertits dels genis de l’humor que marcare tota una generació com ara Eugenio, Pedro Reyes, Tip y Coll, Gila, Los Hermanos Calatrava, Don Pío i Pepe Rubianes, entre altres. Una nit de comèdia i nostàlgia per a recordar els millors còmics de la història del nostre país.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt es podran veure i escoltar en directe i a la carta a través del web https://www.apuntmedia.es/ i de les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats