À Punt estrena el documental ‘Maneres de viure’ sobre la diversitat funcional

Es va preestrenar dimarts durant un emocionant acte que la Fundación Levante UD Cent Anys va organitzar al Palau de Congressos de València

Documental
Documental

La televisió pública valenciana estrena el pròxim dissabte, dia 7 de desembre, a les 21:50 hores, el documental Maneres de viure, participat per À Punt Mèdia. El documental es va preestrenar dimarts 3 de desembre de vesprada durant un emocionant i multitudinari acte que la Fundación Levante UD Cent Anys va organitzar al Palau de Congressos de València com un dels actes del 110 aniversari del club de futbol. Dissabte es podrà vore per primera vegada per televisió el documental en valencià i amb subtitulació inclusiva.

Maneres de viure s’emetrà dins del programa Zoom, documentals À Punt i tracta de la constància, l’esforç, el sacrifici i l’any de superació. Els valors que l’esport fomenta se sumen als de l’empatia, la solidaritat i el respecte a la diversitat, en el col·lectiu que formen els protagonistes d’aquest documental. Són esportistes amb diversitat funcional i intel·lectual i pertanyen a les seccions d’esport inclusiu de la Fundación Levante UD Cent Anys.

El documental, en el qual participa À Punt Mèdia, està coproduït per Barret Cooperativa Valenciana i la Fundación Levante UD Cent Anys i l’ha dirigit Vicent Peris. L’emissió del documental és una més de les accions que ha concretat À Punt amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Funcional, que es va celebrar dimarts. Els mitjans públics valencians han prestat especial atenció a la diversitat funcional i als seus protagonistes a través de les diferents finestres, tant en els programes com en els informatius.

El documental ha rebut ja diversos premis. En concret, ha sigut guardonat com a millor pel·lícula en el Festival Internacional de Cine sobre Discapacitat de Co-llado Villalba, el Premio del Públic del festival Inclús de Barcelona i el Premi Paralímpic de l’Overtime Film Fest d’Itàlia.

Esta emissió es podrà seguir en directe a través de l’enllaç https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats