À Punt estrena ‘400’, un docureality d’humor amb Pere Aznar el dijous 12 de gener

Pere Aznar presenta i dirigeix el docureality 400, que s’estrena el 12 de gener en À Punt les 22:00 hores. En cada programa visitarà una associació, una entitat, una ONG... que fa un treball en el qual, aparentment, el riure no hi està especialment present. Pere Aznar conviurà durant una setmana amb cada associació amb l’objectiu de conèixer la faena que fan i trobar tres persones que siguen capaces de fer un monòleg d’humor sobre el tema al final del programa.

Pere Aznar presentarà '400' els dijous a les 22 hores
Pere Aznar presentarà '400' els dijous a les 22 hores / Departament de Comunicació
09 de gener 2023 - 14:14

400 és una producció d’À Punt en col·laboració amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més punyents que ens envolten, amb una mirada tendra, lúcida i humorística. 400 s’emetrà els dijous a les 22:00 h, en À Punt.

Quan riem, el cos exercita 400 músculs. Per això, en aquest nou docureality, Pere Aznar, director i presentador del programa, conviurà cada setmana amb una associació que fa un treball social amb la intenció de buscar alegria en un lloc on, en principi, el riure no té cabuda. Seran 70 minuts setmanals en què coneixerem diferents personatges, tres dels quals acabaran interpretant un monòleg d’humor sobre el tema al final del programa.

El cos exercita 400 músculs quan riem.
El cos exercita 400 músculs quan riem.

En 400, Pere Aznar conviurà una setmana amb voluntaris, activistes, sanitaris, pacients, cuiners, conserges, persones majors, infants... Tot, amb l’objectiu de trobar a rialla.

Durant aquesta setmana, Pere farà les tasques que li demanen en cada lloc, encara que la tasca principal serà la de tafanejar o investigar totes les persones que conformen aquesta realitat, conéixer les seues històries personals, les seues motivacions i el seu possible potencial per a interpretar, en un teatre, acompanyats dels seus companys i companyes, el seu primer monòleg d’humor de tres a cinc minuts.

Tot seguit, Pere Aznar acabarà amb un monòleg resumint tot el que ha viscut durant la setmana, en què riurem, sempre des de la intel·ligència i el respecte, al costat de les persones que habitualment col·laboren amb la causa, els seus familiars i el públic en general.

Pere Aznar ens mostrarà aquestes realitats llevant-li ferro, de manera divertida, sense banalitzar.
Pere Aznar ens mostrarà aquestes realitats llevant-li ferro, de manera divertida, sense banalitzar.

La tendresa i la rialla seran el fil conductor que ens guiaran a través d’històries de veritables herois i heroïnes. Algunes de les entitats que coneixerem cada dijous en À Punt són Llars compartides, la Fundació SASM, el Programa de Reinserció de Dones i Un sol cor, entre altres. Pere Aznar ens mostrarà aquestes realitats llevant-li ferro, de manera amena i divertida, però sense banalitzar.

També et pot interessar

stats