À Punt enceta el curs de La Colla amb novetats i els dibuixos infantils ‘Turu i els turulecs’

08 de setembre 2022 - 11:56

Els matinals infantils del cap de setmana d’À Punt també tenen novetats aquesta temporada. Després de Les vacances de La Colla i coincidint amb la tornada a l’escola, Laia i Pau obrin el garatge de La Colla per a presentar una nova temporada de La Colla d’À Punt.

Però aquesta vegada no tornaran sols, perquè el seu cosí Xavi ha decidit que s’incorpora al programa..., encara que Laia i Pau no l’hagen convidat. I és que el cosí sempre ha tingut molta barra.

Juntament amb Xavi i les seues bogeries, Laia i Pau estrenaran noves seccions com “La Colla APP”, on ens acostarem al món digital per a descobrir jocs i aplicacions sorprenents, o “La Colla Unboxing Senior”, on aquesta vegada seran els majors els que hauran d’endevinar per a què serveixen alguns objectes molt populars per al públic infantil.

Estrena dels dibuixos ‘Turu i els turulecs’

Turu i els turulecs és una sèrie d’animació en 3D amb 26 capítols de cinc minuts, una producció hispanoargentina d’Ánima Producciones, AIE amb Tandem Films, SL, Turanga Films, SL, Castelao Pictures, SLU i Pampa Films, SA i RTVE amb la participació d'À Punt.

Els tres encantadors amics han creat una banda de música
Els tres encantadors amics han creat una banda de música

Turu i els turulecs arribarà a la televisió d’À Punt a partir del pròxim 10 de setembre en els matins del cap de setmana. Després estaran disponibles en el web de La Colla.

Ja es pot disfrutar el repertori musical de la banda en YouTube i el web de La Colla, on es troben els videoclips de les seues cançons.

Turu és una gallina que viu amb els seus amics, el porquet Ritme i l’ovella Compàs, en la granja d’Isabel. Els tres encantadors amics han creat una banda de música: a la guitarra, Ritme! A la bateria i la cabina DJ, Compàs! Al micròfon, Turu! Junts viuran aventures i malentesos emocionants i divertits en un viatge musical sobre el poder de l’amistat i els diferents estils (rock, pop, soul, funky, reggaeton, samba, ska, beatbox, hip-hop, punk, flok, swing, música electrònica, tribal, clàssica...).

També et pot interessar

stats