À Punt dona la cara al setembre amb la programació més competitiva

S’incrementa el temps dedicat als espais informatius de la televisió i la ràdio que renoven les cares de les diferents edicions. 

‘L’Alqueria Blanca’ estrena dilluns a les 16:30 h una nova temporada en emissió diària amb la incorporació de nous personatges.

'L'Alqueria Blanca' torna a la sobretaula d'À Punt, de dilluns a divendres amb noves trames
'L'Alqueria Blanca' torna a la sobretaula d'À Punt, de dilluns a divendres amb noves trames / À Punt
02 de setembre 2022 - 10:42

Que l’audiència haja atorgat la televisió valenciana el millor agost de la seua història encoratja encara més per a obrir setembre amb el llançament de la graella més competitiva dels últims anys. A partir de dilluns 5, cada migdia a les 13 h Àlex Blanquer obri una nova temporada de Terra Viva per a donar veu a tots els protagonistes del sector primari. Acompanyarem cada dia els llauradors, ramaders i pescadors per a fer conéixer la seua tasca. Noves seccions de curiositats, una mira sobre el despoblament i la visita als territoris que han patit incendis aquest estiu per a recuperar les nostres muntanyes i paratges.

Lluís Cascant s'incorpora a l'equip de presentadors del programa Bona Vesprada
Lluís Cascant s'incorpora a l'equip de presentadors del programa Bona Vesprada / À Punt

          La vesprada: el principal camp de batalla. El concurs de preguntes més veterà de la programació Atrapa’m si pots continua acompanyant l’audiència cada vesprada després de l’Oratge i ho farà de la mà del presentador i còmic Òscar Tramoyeres. El magazín Bona vesprada, amb una compromesa voluntat de servei públic tindrà com a protagonistes no un sinó dos pobles de la Comunitat on descobrirem la seua gent, història, gastronomia, arrels, música i cultura. Ferran Cano i Maria Fuster estaran acompanyats en aquesta temporada per Lluís Cascant (Tàp zàping, El premi) incorporant noves seccions d’humor i concursos. El teloner de la vesprada continuarà sent La cuina de Morera que es manté abans de l’informatiu NTC nit, amb les propostes i receptes més pràctiques per a cada dia.

‘L’Alqueria Blanca’, cada vesprada amb nous personatges

Després d’haver aconseguit incrementar un 60% l’audiència en la nova franja d’emissió, la sèrie més estimada de la televisió pública ‘L’Alqueria Blanca’ també torna el 5 de setembre de dilluns a divendres a les 16.30.

Després que Narcís entrara a casa de Robert i Carmina i els amenaçara amb la pistola, se sent el soroll d’un tret. Ningú dorm al poble a l’espera de notícies. Aquest serà el detonant d’una nova tanda de capítols que sorprendrà els fidels ‘alquerians’ seguidors de la sèrie, però de segur que incorporarà nous perfils d’audiència a la vesprada de la mà de l’elenc artístic més estimat de la televisió autonòmica amb Berna Llobell, Carme Juan, Cristina Fernández, Elisa Lledó, Ferran Gadea, Imma Sancho, Iris Lezcano, Jacob Llopis, Jaime Linares, Joan Gadea, José Sospedra, Juan Carlos Gares, Lola Moltó, María Maroto, Óscar Pastor, Óscar Ramos, Paco Sarro, Paula Muñoz i Raquel Escribano.

La consolidació del prime time més competitiu

           La fidelitat dels espectadors és la major garantia per als programes de prestigi que ocuparan les nits d’A Punt. Cada dilluns el programa d’investigació d’actualitat Zoom amb Bernar Giménez recupera la seua finestra d’emissió. Aquest primer dilluns visita les zones més afectades pels incendis d’aquest estiu i analitza les conseqüències per al medi ambient i els seus habitants.

Dilluns estrena temporada 'Zoom', presentat per Bérnar Giménez, un especial sobre incendis
Dilluns estrena temporada 'Zoom', presentat per Bérnar Giménez, un especial sobre incendis / À Punt

El rècord aconseguit per Valencians pel món aquesta mateixa setmana amb un 8% de quota de pantalla i més de 143.000 espectadors mantindrà les nits de dimecres en antena aquesta finestra que ens permet descobrir ciutats dels cinc continents amb una mirada valenciana. Tant valenciana com la de Hu Zhao, que cada dijous continuarà sorprenent-nos recorrent la Comunitat Valenciana amb la seua peculiar manera d’entendre els nostres costums des de Xino Xano.

Completaran les franges nocturnes dos nous formats: el nou programa d’entrevistes de Màxim Huerta que farà d’amfitrió setmanal de personatges de primera línia de la cultura, el cinema i la música; i una edició especial del talent musical Duel de veus on s’enfrontaran els millors intèrprets de la primera i la segona temporada.

Els informatius d’À Punt amplien la duració i renoven les cares

La cobertura dels incendis durant l’estiu i l’excel·lent seguiment en audiència posa de manifest la necessitat i la fortalesa del servei públic informatiu. Amb aquesta voluntat de tindre obertes les majors finestres d’oferta d’actualitat possible, dilluns 5 de setembre s’inicia una renovada estratègia informativa en À Punt. Des de les 7 a les 10 h. Les notícies del matí per televisió i ràdio amb Óscar Martínez acompanyat de Vanessa Gregori, que s’incorpora a l’equip més matiner.

Marta Ventura presentarà l'espai informatiu NTC Migdia
Marta Ventura presentarà l'espai informatiu NTC Migdia / ©Miguel Lorenzo

L’Informatiu NTC migdia estarà conduït aquesta tardor per Marta Ventura i estrena un ambiciós i renovat espai de l’Oratge amb noves seccions de caràcter divulgatiu sobre el canvi climàtic, les seues repercussions sobre les nostres vides, curiositats relacionades amb la climatologia i major protagonisme dels espectadors. Al NTC nit continuen Alex Sanjaime i Rosa Romero amb Samuel Borja als esports; mentre que els de cap de setmana s’amplia la durada de les edicions conduïdes per Victòria Maso i Mathies Muñoz amb Òscar Forés als esports.

Les festes i tradicions, pilar fonamental de la programació

Les festes tornen a ocupar la programació amb l’anhelada normalitat de pobles i ciutats. Després de l’èxit de les entrades de Moros i Cristians d’Ontinyent i de la Tomatina de Bunyol el setembre comença amb la retransmissió en directe, durant tota la setmana des de dilluns 5 fins diumenge 11, de les entrades de bous i cavalls de Sogorb, l’acte més emblemàtic de les festes de la capital de l’Alt Palància. Amb els comentaris de la periodista Marta Garcia.

Les retransmissions de les festes dels municipis de la Comunitat Valenciana, per À Punt
Les retransmissions de les festes dels municipis de la Comunitat Valenciana, per À Punt / À Punt

Aquesta mateixa setmana també es farà la retransmissió en directe de la Muixeranga en l’Entrada de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, dins dels actes de la Processoneta del Matí que se celebra cada any el 8 de setembre Amb Ferran Cano a la narració i Ampa Caballero als carrers d’Algemesí, en directe des de les 10:45 en À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats