À Punt dobla l’audiència al març i és la televisió autonòmica que més creix

La televisió pública valenciana tanca el mes amb una pujada d’1,3 punts respecte del febrer, cosa que significa un 68% més.

VÍDEO | À Punt dobla l’audiència al març i és la televisió autonòmica que més creix

À Punt va doblar durant el mes de març l’audiència diària. La televisió pública valenciana va tancar el mes passat amb una quota del 3,2%. Això suposa un pujada d’1,3 punts respecte del mes de febrer. Dobla els espectadors diaris i aconsegueix la millor dada des del seu inici.

À Punt ha sigut la televisió autonòmica que més ha crescut durant el mes de març, un 68%. A més, es converteix en la primera alternativa dels teleespectadors a les cadenes generalistes. En conjunt, al voltant de 2.750.000 valencians i valencianes han vist À Punt durant el mes de març.

El minut d’or es va registrar el dimarts 10 de març a les 22:13 hores amb 328.000 espectadors. I entre les 22:15 hores i les 22:45 À Punt es va convertir en la segona cadena més vista de la Comunitat Valenciana.

Els informatius registren una mitjana de 130.000 espectadors diaris

Els informatius han sigut els continguts preferits per l’audiència, amb una mitjana de 130.000 espectadors diaris. En total, han sigut més de 185 hores d’emissió amb continguts d’actualitat (informatius, avanços i programes especials dedicats a la situació d’emergència sanitària per la Covid-19). Això vol dir que durant el dia pràcticament el 50% de l’emissió l’han nodrida els serveis informatius de la cadena. Les tres edicions de notícies han multiplicat també les hores d’accessibilitat que aporten amb el subtitulat per a sords i el llenguatge de signes, present no sols en l’edició del migdia en el web, sinó pràcticament en la majoria de les compareixences i rodes de premsa cobertes.

Dels informatius, el contingut més vist va ser el NTC migdia del 19 de març, seguit per un total de 337.000 espectadors. Durant el mes, també esta edició de les notícies ha sigut l’espai més vist cada migdia i ha concentrat una quota mitjana del 10,9% i 117.000 espectadors diaris, cosa que suposa doblar l’audiència del mes anterior.

Per la seua banda, el programa no informatiu més vist és Trau la llengua, que ha interessat 149.000 espectadors i experimenta un creixement de vora el 50%.

L’interés dels valencians i les valencianes per la ficció també ha augmentat. La sèrie Diumenge, paella, que atrau cada diumenge 105.000 teleespectadors, també ha experimentat un creixement del 42%.

A més, programes com Terra viva o À Punt directe també han sumat milers d’espectadors durant l’últim mes.

El consum en línea creix un 35%

I pel que fa al consum en línia, À Punt Mèdia ha incrementat un 35% els usuaris únics respecte del mes de febrer. El creixement respecte de març del 2019 és del 57,7%.

La cadena ha llançat una campanya d’agraïment als espectadors que en moltes de les franges han elegit la cadena pública valenciana per a informar-se i entretindre’s responent al canvis de programació i continguts estratègics originats per la situació de confinament.

Al contrari que moltes cadenes, que han hagut de paralitzar les produccions, À Punt ha mantingut en antena la seua cita setmanal amb l’audiència amb continguts com la franja infantil de matí, Terra viva (amb més temàtiques familiars i divulgatives) i la introducció de seccions d’acompanyament psicològic o de manteniment físic en l’À Punt directe i canvis de format en Trau la llengua, No tenim trellat o Assumptes interns.

També et pot interessar

stats