À Punt desembarca a Sevilla per seguir la final de la Copa del Rei

La televisió, la ràdio i el web han preparat una programació especial hui i demà que barrejarà la informació esportiva amb l’entreteniment

Gran final
Gran final

Un equip d’À Punt Mèdia s’ha desplaçat a la ciutat de Sevilla per seguir de prop tota l’actualitat relacionada en la gran final de la Copa del Rei que demà dissabte 25 de maig enfrontarà al València CF amb el FC Barcelona. Els mitjans públics valencians han preparat un ampli desplegament a la capital andalusa i una programació especial esportiva i també d’entreteniment. També es seguiran de prop els principals punts informatius a la ciutat de València.

A la televisió, els bloc d’esports dels informatius es faran a partir de hui des del set instal·lat a Sevilla. El seguiment de la informació que es vaja produint a Sevilla es combinarà amb les connexions per seguir l’actualitat a València. A més, esta vesprada À Punt emetrà un programa especial de prèvi a la gran final. El programa està previst entre les 19:30 hores i les 20:30 hores des del set de Tot per la copa que s’instalarà als exteriors de l’estadi Benito Villamarín. El programa estarà conduït per Maria José Berbegall, David Albelda i l’humorista i presentador Eugeni Alemany, que té prevista més d’una sorpresa.

Dissabte, igualment, TOT Futbol tindrà dos programes especials, un a les 12.50 hores i un vespertí entre les 16:30 hores i les 20:30 hores on es barrejarà la informació esportiva amb entreteniment. Prèviament, a les 15:10 À Punt oferirà una edició especial d’Atrapam si pots, el concurs presentat per Eugeni Alemany, dedicat al València CF i a la final de la Copa del Rei.

Pel que fa a la ràdio, la programació especial es traduirà en un programa especial de Línea de Fons hui divendres a la nit. Programa que durant vora dos hores s’emetrà des d’un establiment al centre de València on Amstel ha recreat el bar Torino, on va fundar-se el València CF a l’any 1919. El programa està obert al públic. I demà dissabte el programa De Banda a banda ha previst dos edicions, a les 12:00 hores i a les 19:00 hores, amb reportatges sobre la trajectòria de l’equip fina arribar a la final, sobre altres moments històrics del València i per a informar en temps real de tot el que envolte al partit.

Al web, també es farà un seguiment minut a minut de tota l’actualitat relacionada amb la gran final i també dels aficionats del València. À Punt ha previst també continguts exclusius a esta finestra. I tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i “a la carta”, a través del web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats