À Punt acollirà alumnes en pràctiques de Barreira Art i Disseny, centre capdavanter en formació artística

L’oferta educativa de Barreira A+D inclou les especialitats de Moda, Disseny Gràfic, Interiorisme, Animació 3D, Videojocs i Cinema

Control d'À Punt
Control d'À Punt / Departament de Comunicació
04 de maig 2021 - 12:14

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) signa amb el centre formatiu Barreira A+D un conveni de col·laboració perquè l’alumnat realitze les seues pràctiques formatives en À Punt Mèdia.

Barreira A+ D és una de les escoles pioneres en l’àmbit nacional en la formació en ensenyaments artístics, que inclou les especialitats de Moda, Disseny Gràfic, Interiorisme, Animació 3D, Videojocs i Cinema, tant en graus mitjans i superiors com en estudis superiors equivalents a graus universitaris i Màsters.

À Punt Mèdia està implicada en la formació dels nous professionals del sector audiovisual. En aquest sentit, Alfred Costa, director general d’À Punt, ha assenyalat que “per mitjà d’aquest conveni ens unim a una escola de prestigi en l’àmbit de l’ensenyament artístic i audiovisual, i facilitem la formació de nous professionals i la seua incorporació al mercat laboral”

Segons la directora del centre Barreira A + D, Noemí Yim, “aquest conveni és una molt bona notícia i una gran oportunitat per als estudiants de Barreira A+D, ja que els permet completar la seua formació en una institució de tant de pes com és la televisió pública valenciana”.

À Punt ja acull estudiants de les diferents universitats i centres formatius valencians que realitzen practiques professionals en un entorn productiu real. Alfred Costa assegura que “hem comprovat que la col·laboració amb universitats i centres de formació professional públics i privats de tota la Comunitat Valenciana millora la formació contínua del nostre personal i és una garantia de la qualitat del servei públic que prestem.”

A més, la col·laboració entre les dues entitats comprén també la formació contínua dels professionals dels mitjans públics, la promoció de les produccions audiovisuals, la innovació i investigació en formats audiovisuals i l’impuls d’esdeveniments conjunts.

També et pot interessar

stats