Vota per la millor Falla La Colla d’À Punt – Falles 2024

Quina falla que s’ha presentat als premis La Colla d’À Punt creus que millor promou els drets i valors de la infantesa incorporats en la Carta de valors d’À Punt i amb ninots o escenes sobre d’À Punt? 

Premis La Colla a les Falles
Premis de La Colla a les Falles 2024

La Colla d’À Punt ha convocat la quarta edició dels Premis La Colla d’À Punt amb motiu de les Falles 2024. I dona l’oportunitat als seguidors de la televisió, la ràdio i el web públic perquè voten per la falla infantil preferida. Comparteix en xarxes i ajuda a la Falla candidata a guanyar el primer, segon i tercer premi de la Colla d’À Punt. A continuació, primer trobareu la descripció de cadascuna de les falles candidates i després l’enquesta per a votar-les.

Aquest procés de votació estarà obert del 15 de març a les 10:00 hores al 17 de març a les 10:00 hores.

Les candidates són aquestes:

  • FALLA AVINGUDA DEL REGNE DE VALÈNCIA - DUC DE CALÀBRIA (València)

La nostra falla es titula "Una vida… saludable!". En les escenes es realcen les accions i els hàbits que col·laboren a portar una vida més sana, criticant els que justament fan el contrari. En l'àmbit de l'oci saludable, la falla mostra una festa musical en la qual una xiqueta canta i balla acompanyada de Butoni i Tombatossals, dues conegudes feretes de La Colla d’À Punt. 

Al costat de la menuda, les feretes interpreten cançons sobre els hàbits de vida saludable, com "Mou-te més!", on s'anima els més xicotets a canviar les consoles i tauletes per activitats divertides i més saludables, com per exemple fer esport. 

El ball i la diversió, amb amics, sempre és millor.

  • FALLA SANT JOSEP DE PIGNATELLI - AV. DEL DOCTOR PESET ALEIXANDRE (València)

El monument és una estàtua de la font de la plaça de la Mare de Déu i els ninots representen les estacions de l'any. El ninot que participa en el concurs és un reporter d’À Punt en l'Ofrena i evoca la primavera.

  • FALLA CONCHITA PIQUER - MONESTIR DE POBLET (València)

El nostre projecte l’ha creat la comissió amb l’ajuda de l’artista. La idea de fer una falla infantil sobre esports adaptats va sorgir perquè estem molt prop dels jocs paralímpics d’enguany i volíem transmetre als nostres xiquets la importància de la inclusió de tots en l’esport. A més, el nostre artista ens proposa la idea de fer la representació amb diferents animals, per exemple, una girafa que juga a bàsquet en cadira de rodes, o un mico cec en bicicleta acompanyat per un altre mico que pot veure...

Per tant, aprofitant que al nostre barri de Campanar tenim la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, vam a anar a parlar amb ells perquè ens ajudàrem amb els esports que podíem representar. 

Després d’informar-nos-en molt, vam decidir les escenes que volíem reflectir i vam decidir que el ninot que portaríem l’Exposició del Ninot seria l’escena del futbol. És una escena que teníem molt clara: per una banda, la granota que representa el Llevant, per una altra, una rata penada que representa el València, les dues amb una banda als ulls perquè són cegues. Els dos animalets estan preparats perquè comença un derbi valencià. Tot allò, gravat per un lloro que porta la càmera d’À Punt per a retransmetre’l en directe.

  • FALLA PASSEIG ALBEREDA - AVINGUDA DE FRANÇA (València)

"Les paraules més boniques del món"

Roderic és el protagonista de la nostra falla infantil, té l'ànima de gran artista: és creatiu, intel·ligent i gentil. És molt aficionat a la lectura en valencià i vol llançar-se a l'aventura creant una obra sobirana. Les paraules més boniques busca amb esforç i dedicació mots profunds i rics per a fer la millor creació! Utilitza les cites més famoses que l’han deixat marcat i que contenen paraules belles que recordarà tota l'eternitat. Les paraules més boniques del món que deixen l'ànima agitada i sentida, paraules pronunciades en un segon, però que queden gravades tota una vida.

  • FALLA PLAÇA DE SANT BULT (València)

- Si us diem a tots…

- Veig, veig?... què veus?

- Una coseta… i quina coseta és?

Ací comença el joc més divertit d'aquestes Falles 2024.

La nostra protagonista, una divertida fallera abillada amb brusa, ens espera asseguda a la plaça de Sant Bult per a jugar amb tots nosaltres. Ansiosa, vol descobrir-nos tots els secrets amagats en la nostra falla infantil. Vine-te’n i descobreix quines paraules falleres hi ha amagades. Cada visitant haurà de trobar els objectes exposats. Objectes, personatges o sentiments el nom dels quals comença per les lletres que sobrevolen el conjunt.

Paella, bunyol, ninot o Micalet seran alguns dels enigmes d'aquesta falla. La menuda protagonista donarà a conéixer així, a tots els visitants, fallers o no, la nostra estimada festa i les meravelloses tradicions per a fer-les valdre un poc més si fora possible.

Juguem-hi…

Ferran Cano narra l’Ofrena amb passió per a À Punt.

  • FALLA COSTA I BORRÀS, AGUSTINA D’ARAGÓ (València)

El lema de la nostra falla infantil és "Somnis de xiquets... malson o fantasia?".

El programa d’À Punt Valencians al món, s’ha traslladat al món dels somnis, en aquest cas a un malson. El monstre treballa en À Punt de plorar, en el programa de Monstres pels somnis, i li fa una entrevista a un fantasma per a veure com espanta els xiquets.

  • FALLA PERE CABANES - JOAN XXIII (València)

La nostra falla parla dels drets dels xiquets i, per això, hem proposat que dissenyen la seua falleta. Juntament amb Els Bíters viuran aventures elèctriques i aprendrant sobre el dret a l'educació.

Ja pots votar ací 👇 

Has de seleccionar la falla i baixar fins al botó de "Vota" per a fer efectiu el vot.

També et pot interessar

stats